Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Πανναξιακού

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του Πανναξιακού

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας με την οποία χαρακτηρίζει τραγελαφική την διαιτησία του πρώτου ρέφερι της συνάντησης, Μάλφα, στον αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη (1-3 οι φιλοξενούμενες) με την οποία ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Α1, εξέδωσε η διοίκηση του Πανναξιακού.

Αναλυτικά ο νησιωτικός σύλλογος υποστηρίζει:

«Πάγια τακτική του σωματείου μας είναι να αποφεύγει να ασχολείται με την διαιτησία του εκάστοτε αγώνα. Δυστυχώς όμως προκύπτει ότι κάποιοι, εδώ και αρκετό καιρό, έχουν εκλάβει τη στάση αυτή ως αδυναμία.

Όσοι ήμασταν στο κλειστό της Νάξου στον αγώνα με την Ηλιούπολη, γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα τραγελαφικής διαιτησίας, από τον ωραιοπαθή «κύριο» Μάλφα. Δεν αξίζει τον κόπο να απαριθμήσουμε τις φάσεις, υπάρχει το video του αγώνα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εμμονή του συγκεκριμένου «κυρίου» να εξελίσσεται κάθε φορά σε πρωταγωνιστή του αγώνα είναι εξοργιστική. Καλούμε λοιπόν τον «κύριο» Μάλφα να αφήσει το βόλεϊ στην ησυχία του και να βρει μία άλλη ενασχόληση για τον ελεύθερό του χρόνο, που θα ικανοποιεί καλύτερα την αυταρέσκεια του.

Αν δε το πράξει ο ίδιος, είναι ευθύνη των αρμόδιων οργάνων της Ομοσπονδίας να επιληφθούν της κατάστασης. Άλλωστε έχουμε ενημερώσει εδώ και ένα μήνα τον αρχιδιαιτητή κύριο Βασιλειάδη για τα κατορθώματα του εν λόγω «κυρίου» σε προηγούμενα παιχνίδια μας, στα οποία ευτυχώς είχαμε εξαιρετική απόδοση και τα κερδίσαμε.

Το Δ.Σ. του συλλόγου είναι αποφασισμένο να προστατέψει με κάθε τρόπο την, πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της εποχής και του χώρου, επένδυση που έχει γίνει και φέτος, με ίδια κεφάλαια των μελών του και την στήριξη επιχειρήσεων και απλών φιλάθλων μας, εντός και εκτός Νάξου.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.»