ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ανανέωσε με Νικούλη

Ανανέωσε με Νικούλη

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την τεχνικό της ανόδου Βάσω Νικούλη ανακοίνωσε ο ΑΟ Ένωση Ιλίου που όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή παράλληλα με την γυναικεία ομάδα η έμπειρη προπονήτρια αναλαμβάνει και υπεύθυνη ακαδημιών.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ένωση Ιλίου

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν 2016-2017 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την γυναικεία ομάδα βόλεϊ, της ΕΣΠΕΔΑ, αλλά και την άνοδο στην Β΄Εθνική, ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την προπονήτρια Βάσω Νικούλη, η οποία παραμένει στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας την σεζόν 2017-2018, αλλά και ως υπεύθυνη των ακαδημιών του συλλόγου.

Ευχόμαστε στην κα Βάσω Νικούλη υγεία πάνω από όλα και να πετύχουμε και φέτος τους στόχους της ομάδας μας. Καλή αγωνιστική χρονιά.

ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
26/09/2024

11η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού: Μυήθηκαν στο βόλεϊ οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Ευόσμου

Στo πλαίσιo της 11ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, οι Ομοσπονδιακοί Προπονητές Στέλιος Κουτουνίδης, Μαρία Γαβαλά και Θανάσης Αραμπατζής υποδέχθηκαν...
ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
04/09/2024

Με 40 εκπαιδευτικούς από όλη την Ημαθία ολοκληρώθηκαν σεμινάρια προπονητικής και διαιτησίας

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαιδευτικών Φυσικής αγωγής  που διοργάνωσε η Ε.Σ.ΠΕ.Μακεδονίας σε συνεργασία με τους ομοσπονδιακούς προπονητές Θανάση Στράντζαλη,...