ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

‘Ανετη πρόκριση της Ελασσόνας στο κύπελλο

‘Ανετη πρόκριση της Ελασσόνας στο κύπελλο

Χωρίς να πιάσει μεγάλη απόδοση και με τις κορασίδες και νεάνιδες να αγωνίζονται, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, η γυναικεία ομάδα του ΓΣ Ελασσόνας, προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της μαχητικής  Άθλεσης Λάρισας,  με 3-1 σετ.

ellasona-oles-mazi-0009

Oι νικήτριες που αναγκάστηκαν να αγωνιστούν την τελευταία στιγμή, χωρίς το βασικό τους λίμπερο, τη Ζιάκου, εξαιτίας κάποιου ξαφνικού προβλήματος, και με δεδομένο της απουσίας και του δεύτερου λίμπερο Ζωής Παπαδοπούλου, υποχρεώθηκε να παίξει στην συγκεκριμένη θέση για πρώτη φορά, η άπειρη κορασίδα, Καζαντζή, η οποία έπαιξε με πάθος και τα έδωσε όλα για τη νίκη !

elassona-atlesis-panoramiki-8888

Στο 1ο σετ η Ελασσόνα ήταν μέτρια και έχασε εύκολα με 25-19 από την ενθουσιώδη και μαχητική ομάδα της Άθλεσης!

Στο 2ο σετ οι παίκτριες του Παναγιώτου ανέβασαν την απόδοση τους και με δυνατό σέρβις – μπλοκ, πήραν το σετ 16-25 και ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο 3ο και 4ο σετ αγωνίστηκαν μόνο οι κορασίδες όπου κατάφεραν το μεν 3ο να το κατακτήσουν εύκολα 15-25 ενώ το 4ο δύσκολα με 26-24.

Συνολικά ήταν ένα καλό τεστ για την Ελασσόνα, που με τη νίκη αυτή, πήρε ψυχολογία απέναντι σε μία ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία της.

ΓΣΕ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ):Παπαδοπούλου, Ράνια, Παναγιώτου, Χονδροθύμιου, Δίρβα, Χατζηβασίλη, Τσιγγέλη, Καζαντζή, Τσίμπα, Γεωργιάδη, Πίγκα, Κορακίδη, Μπαλογιάννη, Διβράμη..