ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αντωνιάδη : «Πάμε… 5ημερη στη Ζάκυνθο»

Αντωνιάδη : «Πάμε… 5ημερη στη Ζάκυνθο»

Ο προημιτελικός με το Μαρκόπουλο έχει τελειώσει και το γλέντι αρχίζει… Αγκαλιές, κλάματα, χαμόγελα ευτυχίας και μπουγέλα είναι λίγα από αυτά που βλέπει κανείς στους πανηγυρισμούς με την Αγγελική Αντωνιάδη να μοιράζει συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες της και να δηλώνει έτοιμη για την 5ημερη στη Ζάκυνθο.

Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό τραγουδούσε πριν μερικά χρόνια ο Νίκος Πορτοκάλογλου και αυτό ταιριάζει απόλυτα με αυτό που πετυχαίνει το City στις Κορασίδες τη φετινή χρονιά.

Μια χρονιά ανατρεπτική… Μετά την ανατροπή επί του Φοίβου που σφράγισε την πρόκριση στα προημιτελικά, ήρθε και αυτή επί του Μαρκόπουλου για να στείλει το City στη… Ζάκυνθο.

Η Αγγελική Αντωνιάδη μετά το… «μπουγέλο» στο γήπεδο δήλωσε «Απίστευτο. Τελικά το Αιγάλεω δεν σταματά ποτέ. Όσο το αφήνουν και αναπνέει, αυτό θα ξυπνά και θα παίρνει παιχνίδια» και συνέχισε «Τα μικρά του Αιγάλεω έχουν δείξει πως έχουν μεγάλη ψυχή. Από το Final 4 και μετά κάνουν απίστευτα παιχνίδια με ανατροπές. Με τον Ηρακλή Κηφισιάς μπήκαμε σε ένα ήρεμο ρυθμό και μπορώ να πω αδιάφορο για το αποτέλεσμα και αυτό μας βοήθησε σήμερα. Μπήκαμε σήμερα με περισσότερο όρεξη, δύναμη και τα καταφέραμε».

aigale-vp-2016-korasides

Στο μυαλό όλων υπάρχει μια λέξη… ΖΑΚΥΝΘΟΣ… Το 2ο και μάλιστα συνεχόμενο Final 4 των Κορασίδων είναι γεγονός και πλέον όλοι κοιτάνε το νησί των Επτανήσων.

Η προπονήτρια των επιτυχιών του City θέλησε να κρατήσει τα… γούρια αν και ξέρει πως αυτή τη φορά όλοι θα είναι «ψυλλιασμένοι» για το Αιγάλεω.

«Εγώ θέλω να πάω ως αουτσαϊντερ. Να μην με υπολογίζει κανένας, να μην μας σκέφτεται κανένας, αν και όλο αυτό με τις ανατροπές τρίτωσε θα μας έχουν στο νου τους» τόνισε η Αντωνιάδη…

Όσο για τα…. πλάνα αυτά είναι ανάλογα με αυτά 5ήμερης εκδρομής. Και αυτό δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αφού η Αγγελική το ξεκαθάρισε «Είχα πει στα παιδιά πως αν πάμε Ζάκυνθο θα το ευχαριστηθούμε τόσο πολύ λες και πάμε 5ήμερη. Θα το κάνουμε λοιπόν. Θα πάρουμε μαγιό και θα πάμε να περάσουμε μια 5ήμερη και όπου πάει. Γήπεδο –πισίνα και πάλι γήπεδο… Είμαι τόσο ευτυχισμένη…».

Το ταξίδι στο όνειρο συνεχίζεται για το Αιγάλεω ωστόσο η Αντωνιάδη κάνοντας ένα μικρό φλας μπακ έδειξε γιατί είναι περήφανη για τις αθλήτριές της που κράτησαν την υπόσχεση που της έδωσαν μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς.

«Όταν άρχισα να μοντάρω αυτή την ομάδα πολύ μου έλεγαν μην αναλάβεις, είναι αδούλευτη ομάδα, μην χαλάσεις το όνομά σου, εγώ έλεγα θα συνεχίσω με αυτή την ομάδα και όπου πάω. Πίστευα σε αυτή την ομάδα παρά την απειρία τους. Εγώ βήμα-βήμα ήξερα πως κάπου θα φθάσουμε» τόνισε η Αντωνιάδη και συνέχισε «Ήδη με την πρόκριση στην 8άδα ήμουνα πάρα πολύ ικανοποιημένη. Σήμερα αν παιζόταν στο στοίχημα το παιχνίδι θα ήμασταν αουτσάϊντερ 1000%, ειδικά μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή που ήταν όλοι με κατεβασμένα μούτρα. Οι παίκτριές μου μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή Κηφισιάς στα αποδυτήρια μου έδωσαν όρκο πως δεν θα μου το ξανακάνουν αυτό. Και όχι για τη νίκη, αλλά για την στενοχώρια που πήρα και την εμφάνιση».

Πηγή : aoaigaleo.gr