ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Αθηναϊκή γιορτή Αθλητισμού & Αλληλεγγύης!

Αθηναϊκή γιορτή Αθλητισμού & Αλληλεγγύης!

Μια αξιόλογη πρωτοβουλία ανθρωπιάς από τους ερασιτεχνικούς συλλόγους της Αθήνας για τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας αντί εισιτηρίου στο «Τουρνουά Αλληλεγγύης» με αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 στο κλειστό της Λεωφόρου.

Αναλυτικά: “Σε μια γιορτή ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, οι ομάδες των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων της Αθήνας θα αναμετρηθούν, με σκοπό τη συγκέντρωση φαρμακευτικών ειδών που θα διατεθούν στους Γιατρούς του Κόσμου και σε Κοινωνικά Φαρμακεία, καθώς και τη συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για τις Τοπικές Δομές Αλληλεγγύης.

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Τουρνουά Αλληλεγγύης», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 & Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 – στο Κλειστό Γυμναστήριο του Π.Α.Ο (Λεωφ. Αλεξάνδρας – είσοδος από θύρες 6-7), καλεί τους πολίτες και τους φορείς, που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου για τη συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων μακράς διάρκειας, αντί εισιτηρίου… να προσκομίσουν φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό, με ημερομηνία λήξης τουλάχιστον το επόμενο εξάμηνο ή τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, όσπρια κλπ.).

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Γιατροί του Κόσμου
Κοινωνικά Φαρμακεία
Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος
Αθλητική Ένωση Γκύζη – Πολυγώνου
Αθλητική Ένωση Γκράβας
Αναγέννηση Πετραλώνων
ΑΕΣ Ιάσων Κολωνού”

afisa_allilegiis