ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Άθλος: Διπλές συναντήσεις με ΑΕ Κομοτηνής

Άθλος: Διπλές συναντήσεις με ΑΕ Κομοτηνής

Η ομάδα των γυναικών του Άθλου Ορεστιάδας, υποδέχεται με ελεύθερη είσοδος των φιλάθλων την Α.Ε.Κομοτηνής στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Β φάσης του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 18:00 στην έδρα της στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Athlos orestiadas andres 90

Φιλική ήττα των ανδρών

Σ ε φιλικό αγώνα που έγινε την Τετάρτη 16/3 στην Κομοτηνή η ομάδα των ανδρών του Άθλου Ορεστιάδας αντιμετώπισε την ομάδα της Α.Ε.Κομοτηνής η οποία αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία και ηττήθηκε με 2-1 σετ αλλά παίχθηκε ακόμη ένα σετ στους 15 πόντους το οποίο κέρδισε επίσης η γηπεδούχος Κομοτηνή.

Ο προπονητής του Άθλου Ντινούδης Κων/νος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα χρησιμοποιώντας όλους τους αθλητές του. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας θα φιλοξενήσει την Κομοτηνή στην έδρα της στο νέο κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας ‘ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ’ σε άλλον ένα φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Οι αγώνες αυτοί γίνονται στα πλαίσια της προετοιμασίας του Άθλου Ορεστιάδας για τον αγώνα μπαράζ που θα δώσει για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία με αντίπαλη ομάδα είτε των Χανίων είτε της Γ.Ε Ηρακλείου.