ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Με το δεξί» η Ομόνοια Ναυπάκτου

«Με το δεξί» η Ομόνοια Ναυπάκτου

Επιτυχημένη ήταν η πρεμιέρα της γυναικείας ομάδας της Ομόνοιας Ναυπάκτου στο Τοπικό Πρωτάθλημα Γυναικών της Ε.Σ.ΠΕ.Π. Νίκησε με ευκολία τη νεοσύστατη Ε.Α. Παραλίας εκτός έδρας με 0-3 σετ και ξεκίνησε με τρίποντο τις υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ομόνοια στο γήπεδο των Ροΐτικων με αντίπαλο την τοπική ΕΑ Παραλίας. Τα κορίτσια του Γιώργου Μητρόπουλου χωρίς να κάνουν σπουδαίο παιχνίδι βρέθηκαν νωρίς μπροστά στο σκορ με σερί καλών σερβίς από την Πατακοπούλου στο 8-9 ενώ στις δύο επόμενες περιστροφές με τις Σχίζα και Μαστρογεωργίου στη θέση “1”, έκανε το σκορ 11-18 παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα για τη νίκη παρά την αδυναμία τους στα τελειώματα των επιθέσεων.

Η έλλειψη συγκέντρωσης στο τέλος επέτρεψε στις κοπέλες της Παραλίας να πλησιάσουν στο 20-23 αλλά με άσσο της Σχίζα το σετ πήγε στην Ομόνοια με 202-25. Ο Γιώργος Μητρόπουλος είχε την ευκαιρία στα δύο επόμενα σετ να χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες παίκτριές του, χωρίς να χαλάσει την αγωνιστικότητα της ομάδας του. Τα δύο σετ κατακτήθηκαν με 11-25 και 11-25 με τις Νάκη, Καλπύρη και Μαστρογεωργίου να κάνουν καλό παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί το εξαιρετικό κλίμα στο γήπεδο της Παραλίας από τους φίλους του βόλεϊ, που δημιούργησαν όμορφη ατμόσφαιρα ενισχύοντας την ομάδα τους.

Αυτή την Κυριακή η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας θα δώσει ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι, με τη Γαλήνη στο γήπεδο “Κουκούλι” της Πάτρας.

Ε.Α. Παραλίας (Δουρλούνης-Αγγελόπουλος): Βουρλούμη, Κατσιδήμα Μ., Κωστοπούλου, Κατσιδήμα Η., Χρυσανθοπούλου, Μιαούλη, Λιοβουσκίνη, Πανουτσοπούλου, Μπαρλά, Χατζηπέτρου, Λάζαρη, Πετζαλάρη.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου, Νάκη, Κατσούδα, Θεοδωροπούλου, Κότσιαλου, Σχίζα, Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Τσβετκόβα, Θεοφάνη, Καλπύρη.

Πρεμιέρα οι Παγκορασίδες

Πρεμιέρα και για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων το Σάββατο 29 Νοεμβρίου. Οι μικρές της Ομόνοιας έπαιξαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής με τη πλειοψηφία τους να παίζει για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα. Το παιχνίδι έληξε με 3-0 σετ για την ομάδα της Πάτρας, με τα τρία σετ να λήγουν με το ίδιο σκορ (25-13) και τις μικρές του Βαγγέλη Κοντομάνη να παρουσιάζουν συνεχή βελτίωση.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Βαγγέλης Κοντομάνης):Καλουδιώτη, Μίχου Α., Δούνη, Αντωνιάδη, Σίνη, Κατσαρού, Τριανταφύλλου, Μίχου Κ., Σιούντα.

Σειρά έχουν οι κορασίδες της Ομόνοιας αυτό το Σάββατο, που θα “φιλοξενηθούν” στο γήπεδο του Αντιρρίου από την ομάδα του ΠΑΣ.