ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δυνατός εντός και εκτός ο Έβρος Σουφλίου

Δυνατός εντός και εκτός ο Έβρος Σουφλίου

Με νίκες ξεκίνησαν την πρώτη μέρα του Final 4 των Παίδων Έβρος Σουφλίου και ΓΕ Ηρακλείου καθώς επικράτησαν επί Καλαμάτας 80 και Ελπίδας Αμπελοκήπων αντίστοιχα, με τους Θρακιώτες να εντυπωσιάζουν με το τρίποντο αλλά και την εξαιρετική εξέδρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Ο Έβρος Σουφλίου ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρώτης μέρας του Final 4 Παίδων που ξεκίνησε στο Μοσχάτο…

Οι «κυανόλευκοι» του Νίκου Μούχλια φρόντισαν να δείξουν με το καλημέρα τις διαθέσεις τους στην διοργάνωση και με το 3-0 (25-23, 25-20, 25-22) επί της Καλαμάτας 80 απέκτησαν ήδη το προβάδισμα στον βαθμολογικό πίνακα.

Πέραν της νίκης, τις εντυπώσεις έκλεψε και η… δυναμική και γεμάτη παλμό εξέδρα των φίλων της ομάδας καθώς το κλειστό του Μοσχάτου θύμιζε Σουφλί με τις εκδηλώσεις των Θρακιωτών φιλάθλων που δεν σταμάτησαν στιγμή να χειροκροτούν τους νεαρούς αθλητές…

evros_soufliou_kerkida-2 evros_soufliou_kerkida

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Μούχλιας): Μούχλιας, Ντούμας, Παπαδημητρίου, Κεσούδης, Πανταζής, Τιάκας, Τάσιου, Μιλκίδης, Καζαριάν, Αλεξούδης, Αλατζιάς, Ψάρρας, Μπακαλούδης, Μουχταρίδης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 (Κουλιέρης): Βλάσσης Ν., Βλάσσης Π., Βραχάτης, Κλημεντίδης Α., Κλημεντίδης Κ. Μαργέλης, Μασούρας, Μπιρμπιλής, Μπούνας, Παπούλιας, Πλάκιας, Ρίζος, Φράγκος, Χανδρινός Α., Χανδρινός Σ., Ψαρρέας.

Μπαλοθιές στο ταϊ-μπρεϊκ

Συναρπαστική εξέλιξη είχε το δεύτερο παιχνίδι της πρώτης ημέρας με την ΓΕ Ηρακλείου να κατακτά τη νίκη επί της Ελπίδας Αμπελοκήπων στα σημεία του ταϊ-μπρεϊκ.

Οι Κρητικοί του Νικητάκη αν και προηγήθηκαν δύο φορές επί των «πράσινων» της Θεσσαλονίκης στο τέλος χρειάστηκαν το ταϊ-μπρεϊκ προκειμένου να πάρουν το 2ποντο και να ξεκινήσουν με το δεξί στο Final 4.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Μαμάης): Σιμητός, Γιαμακίδης, Πέτρου, Γιαμουκόγλου, Σαλταφερίδης, Αντωνιάδης, Ρετζέπης, Μαγδαλιανίδης, Σειράς, Χατζηνάκος, Αθανασίου, Τακματζίδης, Παπουλίδης, Πούλος.

ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Νικητάκης): Σταυρακάκης, Σιμάτος, Αναπολιωτάκης, Αλεξανδρόπουλος, Γεωλδάσης, Βροντάκης, Παχιαδάκης, Γκλέντις, Ναλμπάντης, Οικονόμου, Αναστασάκης, Σοινθάκης, Ματαλιωτάκης, Μαυρίδης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FINAL 4

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ
ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 80 3-0
ΑΣ ΕΛΠΙΣ – ΓΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2-3

Σάββατο 23 Ιουνίου
19.00: ΑΣ Ελπίς – ΑΣΑ Έβρος
21.00: ΓΕ Ηρακλείου – ΑΟ Καλαμάτα 80

Κυριακή 24 Ιουνίου
14.00: ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΣ Ελπίς
16.00: ΑΣΑ Έβρος – ΓΕ Ηρακλείου

Βαθμολογία
ΑΣΑ Έβρος 3β. (3-0)
ΓΕ Ηρακλείου 2β. (3-2)
ΑΣ Ελπίς 1β. (2-3)
Καλαμάτα 80 0β. (0-3)