ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Δύσκολη πρόκριση του Καρέα κόντρα στον ΑΟΔΜ

Δύσκολη πρόκριση του Καρέα κόντρα στον ΑΟΔΜ

Mετά από ένα συναρπαστικό αγώνα που κράτησε 130΄ο Καρέας πήρε δύσκολη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου ΕΣΠΑΑΑ καθώς επικράτησε 3-2 της ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης.

dexameni-agkalia-pali-02

Το παιχνίδι ήταν μεγάλο θρίλερ, με τις φιλοξενούμενες να παίρνουν προβάδισμα αρχικά  με 2-0 σετ και τις παίκτριες του Αρμάου να κάνουν μεγάλη αντεπίθεση διαρκείας με τη συμπαράσταση των φιλάθλων, να ισοφαρίζουν σε 2-2 και να φτάνουν μια ανάσα από την κατάκτηση του τάι-μπρεικ με 12-11 αλλά στο τέλος να λυγίζουν από το άγχος και την απειρία τους,  με 12-15.

dexameni-kareas-kypello-01

Να σημειωθεί ότι αξίζουν συγχαρητήρια στη νεανική ομάδα του ΑΟΔΜ που αν και έχει μέσο όρο 19 χρόνια, κατόρθωσε να κοιτάξει στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο που τους χωρίζει μια κατηγορία και να τον απειλήσει με αποκλεισμό.

Τα σετ  23-25 (27′), 22-25(25′), 25-20(25′), 25-15(27′), 12-15 (17′)

Διαιτήτευσαν οι Μαυρικίδου, Παγκοζίδης, Κρανιά (Σημειωτής)

ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης (Αρμάος): Φουντουλίδη Ρ, Φακίνου Γ, Μπέλση Ε, Εμμανουήλ. Ε, Μουρελάτου Α, Σούρπη Φ, Βεργου Ηλ (λίμπερο), Ζιώρη Σ, Κατραντσιώτη Μ, Κιούση Σ, Καραμούζα Β, Φακίνου Μ,
ΑΟ Καρέα (Σταθόπουλος): Καραγιαννίδου Π, Μπαμπάνα, Νικολαϊδου, Καφρίτσα,Κατσένου, Ευγενίου, Τσάιλα, Ρειζίδου, Λιάγκα, Μουδάτσου, Αμπαράτ, Αποσκίτη, Χρυσοσπάθη (λίμπερο) Κορδα (λίμπερο),