ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Ευχαριστώ» σε Νικολάκη-Μηλιώνη

«Ευχαριστώ» σε Νικολάκη-Μηλιώνη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ακαδημία βόλεϊ Α. Ε. Καρδίτσας με θερμές ευχαριστίες στον προπονητή του Ολυμπιακούτ, Γιάννη Νικολάκη και το διοικητικό στέλεχος της Λαμίας, Ηλία Μηλιώνη, οι οποίοι μετέδωσαν τις γνώσεις και την αγάπη τους για το βόλεϊ στα νεαρά κορίτσια των ακαδημιών.

nikolaki

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Η Α.Ε. Καρδίτσας Volleyball Girls Academy Chatzis-Chavrouzas θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους κ ΜΗΛΙΩΝΗ ΗΛΙΑ (Διοικητικό στέλεχος του Γ.Σ Λαμίας βόλεϊ Α1) και κ. ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΓΙΑΝΝΗ (Προπονητή της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας!!!
Έτσι λοιπόν το προηγούμενο Σάββατο 16 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του 4ου γυμνασίου Καρδίτσας μέσα σε ευχάριστο κλίμα και με ένα γήπεδο γεμάτο από γονείς και κορίτσια που αγαπάνε το βόλεϊ έγινε μια όμορφη συζήτηση και ενημέρωση επάνω στο άθλημα από δυο πολύ σημαντικούς ανθρώπους στο χώρο του βόλεϊ και γι αυτό τους ευχαριστούμε που τίμησαν με την παρουσία τους την πόλη μας και το σύλλογο μας!!

Ο κ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το πλήθος των κοριτσιών της ομάδας μας και για την μεθοδευμένη δουλειά που γίνεται από τους προπονητές του συλλόγου μας κ.ΧΑΒΡΟΥΖΑ ΒΑΣΙΛΗ και κ.ΧΑΤΖΗ ΜΑΚΗ!!!
Δόθηκαν υποσχέσεις για μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των δυο ομάδων!!
Αμέσως μετά ακολούθησε προπόνηση για μια ώρα με το τμήμα κορασίδων υπό τις οδηγίες του κ.ΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗ με όλα τα κορίτσια της ομάδας να φεύγουν από το γήπεδο ενθουσιασμένα στο τέλος της προπόνησης!!!!

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς και τους ευχόμαστε τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο πάντα επιτυχίες και υγεία στη ζωή τους!!!
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές του μπάσκετ της Καρδίτσας κ.ΒΑΓΓΕΛΗ ΤΖΕΛΛΑ-κ.ΚΩΣΤΑ ΝΑΟΥΜ-Κ.ΚΩΣΤΑ ΣΕΡΙΦΗ για την παραχώρηση των ωρών του κλειστού γυμναστηρίου”!!!