ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ευχές και περαστικά στην άτυχη Γεωργίου

Ευχές και περαστικά στην άτυχη Γεωργίου

Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΠΕ εύχονται στην αθλήτρια του ΑΟ Δεξαμενής και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Η 16χρονη Πόπη Γεωργίου, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μερική έσω πλαγίου στη διάρκεια του πρόσφατου εντός έδρας 2ου τουρνουά προετοιμασίας γυναικών του ΑΟΔΜ, με Νέους Βύρωνα, Νίκη Αμαρουσίου και ΠΑΟ Κουκακίου, υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση στο γόνατο, αλλά θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Από την πρώτη στιγμή συναθλήτριες, παράγοντες και προπονητές βρέθηκαν στο πλευρό της άτυχης και της ευχήθηκαν να επιστρέψει γερή το συντομότερο. Η Γεωργίου από την πλευρά της τους ευχαρίστησε μέσω facebook για το ενδιαφέρον και τη συμπαράστασή τους γράφοντας: “Μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας και την συμπαράστασή σας σε αυτές τις γεμάτες πόνο ημέρες”.

Η άτυχη διαγώνια/ακραία, που επέστρεψε φέτος στη Δεξαμενή, ξεκίνησε από την ομάδα της Μεταμόρφωσης στην ηλικία των 7 ετών. Μετεγράφηκε στον Ηρακλή Κηφισιάς στην ηλικία των 14 ετών. Στα δύο χρόνια που ήταν στον Ηρακλή, υπήρξε μέλος της ομάδας των κορασίδων που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ το 2016 και κατέλαβε την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ίδιας χρονιάς και το 2017 την 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ και πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος.