ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Έγραψε ιστορία ο Μίλωνας στους παίδες!

Έγραψε ιστορία ο Μίλωνας στους παίδες!

Μετά τους εφήβους, τη σκυτάλη πήραν το βράδυ της Τρίτης (24/3) οι παίδες του Μίλωνα και στέφθηκαν πρωταθλητές ΕΣΠΕΔΑ για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Ο Μίλωνας επικράτησε με 3-0 (25-16, 28-26, 25-21) του Ολυμπιακού με το δεύτερο σετ να είναι καθοριστικό στην έκβαση της αναμέτρησης αφού κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους Νεοσμυρνιώτες να κάνουν το 2-0 σετ «ψαλιδίζοντας» κι άλλο τις ελπίδες και την ψυχολογία των «ερυθρολεύκων» που έφτασαν ως αήττητοι στον τελικό αλλά δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τον τίτλο.

milon_osfp
Η νέα γενιά του Μίλωνα έρχεται με… φόρα αφού η κυριαρχία του σε παίδες και έφηβους αποδεικνύει τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της Νέας Σμύρνης, η οποία αποδίδει καρπούς!

Πολυτιμότερος αλλά και καλύτερος παίκτης αναδείχτηκε ο Κυριάκος Σπυριούνης του Μίλωνα. Καλύτερος πασαδόρος ο Παππάς του Ακάδημου. Καλύτερος υποδοχέας ο Κώστας Καρράς του Ολυμπιακού. Καλύτερος κεντρικός ο Νίκος Καρατζάς του Μίλωνα. Στον μικρό τελικό ο Ακάδημος επικράτησε 3-1 σετ της Ευρυάλης.

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ (Γεωργούτσος): Σπυριούνης, Ανδρεόπουλος, Καρατζάς, Κωνσταντακόπουλος,  Παπαδόπουλος, Κοτοματάς / Γεωργίου (λ), Μαμάσης, Φοστέρης, Κοβάτσεφ, Χατζάτογλου, Θεοδωρίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καμπερίδης): Μαγκανάς, Θεοδώρου, Μελιγγιώτης, Κανάνι, Μαζονάκης, Μπαρμπούνης / Καρράς (λ), Ζωγραφάκης, Στράτος, Συναδινός, Μπενζάνι, Λαδόπουλος.