ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

‘Εκοψε την πίτα της η ΕΣΠΑΑΑ (φωτ.)

‘Εκοψε την πίτα της η ΕΣΠΑΑΑ (φωτ.)

Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία παραγόντων, προπονητών, διαιτητών και αθλητών-τριών, έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΣΠΑΑΑ για το 2015 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση του προέδρου του ΠΑΚ Χαλανδρίου Παναγιώτη Τζήμου. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σκιαδάς από τον Πρόεδρο της Ενωσης Κώστα Αλαγιάννη.

Τιμήθηκαν ακόμα:

Ο παλαίμαχος αθλητής, πρόεδρος και πλέον πρόεδρος της ΑΕ Καρύστου Ελευθέριος Μπουρνέλος. Τη βράβευση έκανε ο Α Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιάννης Στουραΐτης.

Η παράγοντας του σωματείου ΑΕ Αγ.Παρασκευής Αργυρώ Μπονάρου. Το βραβείο παρέλαβε ο Αθανάσιος Δημακόπουλος από τον Απόστολο Κόντο.

Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος. Τη βράβευση έκανε ο Ταμίας της Ενωσης Κυριάκος Παναγόπουλος.

Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Βασίλης Ράπτης. Τη βράβευση έκανε ο Γεν. Γραμματέας της ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριος Χαλβατζής.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Ασημακόπουλος. Τη βράβευση έκανε ο Πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης.

Ο προπονητής Μάριος Παπαδούρης. Τη βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος της Ενωσης Ανδρέας Βαλσαμής.

Ο αθλητής Φίλιππος Ορφανός. Τη βράβευση έκανε η Πρόεδρος της ΔΕ της Ενωσης Ευγενία Παπαγεωργίου.

Η αθλήτρια Φλώρα Λουκατάρη. Τη βράβευση έκανε ο Γεν. Γραμματέας της Ενωσης Χρήστος Σύλλας.

Ο παράγοντας Γιώργος Λάμπρου. Τη βράβευση έκανε ο Ειδικός Γραμματέας της Ενωσης Δημήτρης Καλαιτζής.

Η ομάδα εφήβων του Πανελληνίου Γ.Σ. για τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων 2013-14. Τη βράβευση στον Παναγιώτη Γκιαούρη και τους παίκτες του έκανε το Μέλος ΔΣ της Ενωσης Μιχάλης Αηδονίδης.

Η ομάδα Νεανίδων του ΑΟ Μαρκόπουλου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013-14. Την απονομή έκανε το Μέλος του ΔΣ ΕΟΠΕ Μπούλα Τουρσοούγκα.

Η ομάδα Παίδων του ΣΑ Κολεγίου Αθηνών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013-14. Το βραβείο παρέλαβε ο Θανάσης Μαργαρίτης από το Μέλος ΔΣ της ΕΟΠΕ Βέρα Λάγιου.

Η ομάδα του ΑΟ Πολιτείας ανδρών για τη 3η θέση στο Εθνικό περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών. Την απονομή έκανε το Μέλος ΔΣ της Ενωσης Κάτια Ηλιοπούλου.

Η ομάδα ανδρών της ΑΕ Γκράβας για τη 3η θέση στη τοπική κατηγορία. Την απονομή σε αντιπροσωπεία αθλητών έκανε ο Πρόεδρος της ΟΔΒΕ Σταύρος Μαυρικίδης.

Η ομάδα γυναικών ΑΕ Αθήνα Μαγκουφάνας 2004 για τη 3η θέση στη τοπική κατηγορία. Την απονομή έκανε το Μέλος της ΔΕ της Ενωσης Δημήτρης Γεωργίου.

Η ομάδα γυναικών του Τυφώνα για την 3η θέση στο πρωτάθλημα τοπικής κατηγορίας. Την απονομή έκανε το Μέλος του ΔΣ της Ενωσης Παύλος Σταθόπουλος.

Οι δηλώσεις που έγιναν κατά την διάρκεια της βραδιάς:

“Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που τα έσοδα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, η ΕΣΠΑΑΑ και τα τα σωματεία σηκώνουν με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο βάρος για να βγάλουν εις πέρας τις διοργανώσεις αλλά και την ανάπτυξη του βόλει’ , είπε ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κώστας Αλαγιάννης, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Σύλλας τόνισε: ‘Το έργο μας είναι δύσκολο. Η ΕΣΠΑΑΑ παρουσιάζει πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και σε δύσκολους καιρούς αντέχει τις προκλήσεις’.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιάννης Στουραΐτης μίλησε για την έμφαση που πρέπει να δοθεί στη βάση του αθλήματος και στις Ενώσεις. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς με μήνυμα ενότητας και συνεργασίας με την ΕΣΠΑΑΑ απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριος Χαλβατζής, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης είπε πως οι παράγοντες του βόλει έχουν σημαντικούς προορισμούς και μεγάλες προκλήσεις με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος.

Ο προπονητής του Βύρωνα Μάριος Παπαδούρης που τιμήθηκε στην εκδήλωση αφιέρωσε το βραβείο του στην 12χρονη Αγγελική που ήταν αθλήτρια του συλλόγου και μαθήτρια της ΣΤ τάξης του 1ου Δημοτικού Βύρωνα που πριν τέσσερις ημέρες έφυγε από τη ζωή από πνευμονία.

kopi_pitas_espaaaa kopi_pitas_espaaaa1 kopi_pitas_espaaaa2 kopi_pitas_espaaaa3 kopi_pitas_espaaaa4 kopi_pitas_espaaaa6 kopi_pitas_espaaaa7