ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Εντυπωσιακή νίκη του Αιγάλεω κόντρα στον Πανιώνιο

Εντυπωσιακή νίκη του Αιγάλεω κόντρα στον Πανιώνιο

Σπουδαίο το Αιγάλεω επικράτησε στο  χθεσινό ντέρμπι του ομίλου των νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ, τον ανταγωνιστικό Πανιώνιο στην έδρα του  με 3-0 και έκανε το 3/3.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από ένα οικογενειακό «ντέρμπι» όπου η παίκτρια του Σίτι, Γιάννα Χαριτωνίδη κέρδισε τη μητέρας της Μαρία Καλαρά που ήταν η προπονήτρια του Πανιωνίου.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό με ανατροπές στο σκορ και συνολικά τις δύο ομάδες να μονομαχούν πολύ δυνατά για τη νίκη.  Με φόρα μπήκε στο  πρώτο σετ το Αιγάλεω το οποίο επικράτησε με 25-19.

Στο δεύτερο οι «μπλέ» της Αντωνιάδη προηγήθηκαν 17-14 με δύο άσους της Κουλοπούλου αλλά το γήπεδο «πάγωσε» από τον ελαφρύ τραυματισμό όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια στα δάκτυλα της Κατερίνας Βλάχου.

Οι γηπεδούχες όμως άντεξαν στην πίεση του Πανιωνίου με την εξαιρετική Αναστασιάδη στην υποδοχή, την Παύλου να δίνει ρεσιτάλ από το σέρβις, κατόρθωσαν να ανεβάσουν το σκορ στο 23-20 και με την επιστροφή της Βλάχου  «κλείδωσαν» το σετ με 25-22 και έκαναν το 2-0.

Στο τρίτο σετ με μπροστάρισα την αρχηγό της εθνικής νεανίδων και της ομάδας, την Κατερίνα Βλάχου που πήρε την ομάδα στην πλάτη της και εκτελεστές τις Χαριτωνίδη, Σολωμού, το Αιγάλεω πήρε μεγάλο προβάδισμα με 20-12, ο Πανιώνιος με σερί 9-2 από το σέρβις και τα λάθη του Σίτι, έφερε το σκορ στο 23-21 και απείλησε με ανατροπή.

Η Χαριτωνίδη όμως δεν άφησε την μητέρα της να χαμογελάσει και με δικό της πόντο τελείωσε το σετ με 25-23 και συνολικό σκορ 3-0. Μάλιστα μετά το ματς σχολίασε: “Ηταν ενα ιδαίτερο ματς για μένα  το οποίο χάρηκα. Σίγουρα είχα πολυ μεγάλο κίνητρο για να βοήθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τον Πανιώνιο.”

Τα σετ: 25-19, 25-22, 25-23

Αιγάλεω:(Αντωνιάδη) Βλάχου, Σολωμού, Εξακουστίδου, Κουλοπούλου, Χαριτωνιδη, Κράνη, Αναστασιάδη(λ), Παύλου, Βαρβέλη, Κικιρίκου, Μάλτσιου.

Πανιώνιος (Καλαρά) Χόρμη, Φλιάκου,Λακασά, Αγγελοκωνσταντή, Βασιλική, Παναγοπούλου, Παγώνη (λ), Μπακοδήμου, Σερέτη, Αγάλου, Χαρίτου, Σούρα