ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Επιτυχημένο το τουρνουά «Μαζί για το παιδί»

Επιτυχημένο το τουρνουά «Μαζί για το παιδί»

Με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, ολοκληρώθηκε το φιλανθρωπικό τουρνουά βόλεϊ Παγκορασίδων «Μαζί για το παιδί» το οποίο διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου σε συνεργασία με τον Δήμο Μαρκοπούλου Μεσογαίας και το Ν.Π.Δ.Δ «ΒΡΑΥΡΩΝΙΟΣ» .

Παράλληλα με τους αγώνες του τουρνουά έγινε συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου και ενίσχυσης των παιδικών χωριών SOS Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό τομέα, στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α την 1η θέση κατέκτησε ο ΑΟ Μαρκοπούλου, την 2η θέση ο ΓΣ Χαλανδρίου και την 3η θέση οι Ιώνες.

Στην κατηγορία ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β την 1η θέση κατέκτησε η ΓΑΙΑ 2, την 2η θέση ο ΑΟ Μαρκοπούλου 2 και την 3η θέση ο Ηλυσιακός 2.

Στη μεγάλη γιορτή παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Μαρία Κιμπιζή, ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Βραυρώνιος» κος Νίκος Ορφανός, η Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» κα Δρίτσα Μπίλυ και ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΑΟ Μαρκοπούλου κος Ευαγγελίου Πάρης, οι οποίοι έκαναν την βράβευση των ομάδων.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

Μάλιστα η διοίκηση του συλλόγου των Μεσογείων, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση που αναφέρει:
«Ευχαριστούμε θερμά όλους τους γονείς και τα παιδιά που από τις 2 έως τις 4 Ιανουαρίου πλημμύρισαν το Κλειστό Γυμν. Μαρκοπούλου και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την στήριξη των παιδικών χωριών SOS ΕΛΛΑΔΟΣ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Μαρκοπούλου προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και παιδικά ρούχα.
Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας Κάβειρος ΑΕ, Μύλωνας Φρουτεμπορική, Powerade και Fraggos|Φράγγος για την στήριξή τους και την εξυπηρέτηση καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.»

Μarkopoulo ekdilosi 1234