Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αισιοδοξία στον Πανναξιακό

Αισιοδοξία στον Πανναξιακό

Σε νέα τροχιά μπαίνει πλέον ο Πανναξιακός μετά τις χθεσινές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν και έφεραν τους Καρούση και Μανδηλαρά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, αλλά και τους ανθρώπους του νησιού πιο κοντά στην ομάδα… Κάτοχος της Κάρτας Φιλάθλου ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου Βαγγέλης Κατσαράς.

Με αισιοδοξία κοιτά πλέον το μέλλον ο Πανναξιακός καθώς οι εκλογές ανέδειξαν νέο διοικητικό συμβούλιο στους “κυανοκίτρινους” και πλέον μετά την Γενική Συνέλευση θα αρχίσουν να τρέχουν τα ανοικτά θέματα της ομάδας.

Στις εκλογές του συλλόγου παραβρέθηκαν 116 άτομα και στην πρώτη θέση των επιλογών ισοβάθμησαν οι Καρούσης Δημήτριος και Μανδηλαράς Αντώνιος ενώ στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο εκλέγονται με την σειρά που ψηφίστηκαν και οι :

Χαράλαμπος  Ιωσηφίδης
Γεώργιος  Ποτικιάν
Γεώργιος  Πρωτοπαπαδάκης
Μαρία  Σαλτερή
Δημήτριος  Μιχαήλ
Κυριάκος  Κουκάς
Μιχαήλ  Τουλούπης

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι:

Βαφίας Νικόλαος
Μαυρομάτη Δήμητρα
Κουφοπούλου Ειρήνη

Όλοι Κάρτα Φιλάθλου

Την ίδια ώρα οι Ναξιώτες δείχνουν να αγκαλιάζουν εκ νέου την ομάδα και να προμηθεύονται την Κάρτα Φιλάθλου.

Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου Βαγγέλης Κατσαράς έγινε κάτοχος της κάρτας δείχνοντας τον δρόμο προς όλους τους κατοίκους του νησιού.

Η κίνηση του προέδρου Ξενοδόχων Βαγγέλη Κατσαρά, έχει συμβολικό και σημειολογικό χαρακτήρα καθώς έρχεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης στηριξης του Πανναξιακού από των Ένωση Ξενοδόχων Νάξου.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
29/04/2024

Στην ΑΕΚ η Εύα Χαντάβα

Το στενό μαρκάρισμα της ΑΕΚ στην Εύα Χαντάβα –όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει- απέδωσε και η 33χρονη ακραία επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα,...