ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΔΑ: Ανατροπή ψυχής για τον Αστέρα Νίκαιας

ΕΣΠΕΔΑ: Ανατροπή ψυχής για τον Αστέρα Νίκαιας

Με οδηγό την Κυριακή Τάσιου που έκανε συγκλονιστική εμφάνιση στο τάι μπρέικ, ο Αστέρας Νίκαιας επικράτησε  του τέταρτου στην βαθμολογία, Κρόνου Αγίων Αναργύρων με 3-2 σετ και διατήρησε το αήττητο στο πρωτάθλημα για την 12η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 της ΕΣΠΕΔΑ.

Το ματς ήταν το απόλυτο θρίλερ, με τρομερό πάθος από τις δύο ομάδες, συνεχείς εναλλαγές στο σκορ και πλούσιο θέαμα!  Ο Κρόνος που κοουτσάρει ο Κώστας Σαϊτης, έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Νίκαιας με εκπληκτική άμυνα που είχε μορφή τη λίμπερο Κυριαζή και άξιες συμπαραστάτριες τις αδελφές Λαμπρινή και Βασιλική Νικολάου (αρχηγός), Καλιακούδη, Τριανταφύλλου, προηγήθηκε 0-1 και 1-2 σετ  αλλά η ψυχή των παικτριών του Παναγιώτη Μαρούλη και η έκρηξη του «ηφαιστείου Τάσιου», έφερε την μεγάλη ανατροπή και το Χιτσκοκικό φινάλε με 3-2.

ASTERAS gynaikes panig;yria 0222222

Μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Αστέρας αγωνίστηκε χωρίς τις Μαρίας Ταγκλή και της Ράνιας Παναγοπούλου αλλα οι απουσίες τους καλύφθηκαν από την ψυχή των υπολοιπων παικτριών όπως τις Μόνου που πέτυχε τον τελευταίο πόντο στο πέμπτο σετ,  Δασκάλου, Αλεξάνδρου, Καρούμπα, Θεοδωρίδη.

Τα σετ: 21-25, 25-18,25-27, 25-23, 17-15

Αστέρας Νίκαιας(Μαρούλης): Δασκάλου, Μόνου, Αλεξάνδρου, Τάσιου, Καρούμπα, Θεοδωρίδη/ Τρίκα(λ). Παπαζιάν(λ), Γεωργοπούλου, Καραγιαννίδου.

Κρόνος Αγ. Αναργύρων ( Σαϊτης): Καλιακούδη, Νικολάου Βασιλική, Νικολάου Λαμπρινή, Κουβέλη, Πετράκη, Χάϊδου, / Κυριαζή (λ), Τριανταφύλλου, Κουσούρη.

Mathioudakis mixalis Asteras-098765

Mvp Νικολάου, Τάσιου

Σε μια πρωτότυπη εκδήλωση, ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα, Μιχάλης Μαθιουδάκης, απένειμε βραβεία mvp και στις δύο ομάδες. Το έπαθλο από τον Κρόνο κατέκτησε η πασαδόρος,  Λαμπρινή Νικολάου και από τον Αστερα η μορφή του ματς, κεντρική Κυριακή Τάσιου.

Μαρούλης: « Είχαμε πάθος και νοοτροπία νικητή»

Μετά το παιχνίδι με το Κρόνο, ο κοουτς του Αστέρα Νίκαιας, σχολίασε για το ματς:

«Ενώ το αποτέλεσμα για εμάς σίγουρα δεν είναι καλό γιατί θέλαμε τους 3 βαθμούς, πάλι και αυτό το παιχνίδι όπως και αυτό με την Μάνδρα πριν τρεις εβδομάδες μας αφήνει ΜΟΝΟ κέρδη! Ήταν ένα παιχνίδι που μόνο όποιος ήταν αθλητής και έχει συμμετάσχει σε ανάλογα παιχνίδια μπορεί να καταλάβει την δυσκολία του! Όταν έχεις αντίπαλο σε μία τέτοια μέρα και απόδοση όπως ο Κρόνος, απαιτείται μεγάλη ψυχική αλλά και σωματική αντοχή για να μην χάσεις την ψυχραιμία σου και κάνεις το !

Σε όλο το παιχνίδι προσπαθούσα πέρα από τις εντολές τακτικής να κρατήσω αυτά τα νέα και πραγματικά αξιοσέβαστα κορίτσια ψύχραιμα… Ξέρω τι ακριβώς αντιμετώπιζαν και ότι ήταν πρωτόγνωρο για εκείνες να μην πέφτει από τον αντίπαλο η μπάλα κάτω με τίποτα! Ήταν μεγάλο μάθημα για την ομάδα μου το σημερινό παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή μας, ο οποίος συνέχισε:

«Ήταν μία κατάσταση που δύσκολα συναντάς σε τόσο μεγάλο βαθμό και ΕΥΤΥΧΩΣ που την αντιμετωπίσαμε τόσο γρήγορα! Δεδομένα αυτή η αναμέτρηση είναι για εμάς μεγάλη παρακαταθήκη για το μέλλον! Είδα κορίτσια να “ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ”…Είδα την Κορασίδα μας Ιωάννα Παπαζιάν να κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι και όσο δυσκόλευε το match εκείνη να γίνεται όλο και καλύτερη, δείχνοντας το ποσό “μεγάλωσε” αγωνιστικά.

Είδα την Βάσια Καραγιαννίδου επίσης Κορασίδα μας, με την ψυχραιμία και το σέρβις της να γυρνάει το ται-μπρεικ , αλλά και την Αγγελική Αλεξάνδρου που είναι Παγκορασίδα που έπαιξε όλο το παιχνίδι βασική και κατάφερε να σταθεί επάξια σε ένα mach με τόσες απαιτήσεις…

Και γενικότερα όλα τα κορίτσια και τα μεγαλύτερα βέβαια παρόλο το νεαρό της ηλικίας τους(μην ξεχνάμε ότι καμία αθλήτρια μας δεν ξεπερνάει το 24ο ετος) έδειξαν νοοτροπία νικητή, ψυχραιμία και ότι θέλουν να πάρουν αυτό το πρωτάθλημα!

Έχουν κερδίσει τον σεβασμό μου αυτά τα κορίτσια…Σίγουρα όμως θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα για να φτάσουμε να παίξουμε το βόλεϊ που θέλω εγώ!!!Συγχαρητήρια στο Κρόνο Αγίων Αναργύρων καταρχάς για την καταπληκτική τους εμφάνιση αλλά και για το ήθος, τον επαγγελματισμό και εικόνα που προσφέρουν στον χώρο μας…Τέτοιοι σύλλογοι αξίζουν τον σεβασμό μας»!