ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΔΑ: Μαρούλης:«Νέα στοιχεία στο παιχνίδι του Αστέρα»

ΕΣΠΕΔΑ: Μαρούλης:«Νέα στοιχεία στο παιχνίδι του Αστέρα»

Μετά την αναπάντεχη αναβολή με τον Τελαμώνα στη Σαλαμίνα την περασμένη αγωνιστική, ο πρωτοπόρος της τοπικής κατηγορίας 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, Αστέρας Νίκαιας, επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Για την 12η αγωνιστική που διεξάγεται αύριο Πέμπτη 2/2 ( 21:30) αντιμετωπίζει στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας, Καραμπίνη, τον Κρόνο Αγ. Αναργύρων.

Για το συγκεκριμένο ματς ο αναμορφωτής και αρχιτέκτονας της αήττητης φετινής πορείας του συλλόγου της Νίκαιας, Παναγιώτης Μαρούλης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Αστέρα:

«Έχουμε μπροστά μας το σημαντικό παιχνίδι με τον Κρόνο Αγίων Αναργύρων. Πρόκειται για μία καλή ομάδα, νέα όπως η δική μας, η οποία έχει καταφέρει να βρίσκεται στην 3η θέση παρά τις ατυχίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Σίγουρα θα γίνει ένα όμορφο ματς, από το οποίο θα κοιτάξουμε να βγάλουμε αρκετά από τα καινούρια στοιχεία που προσθέτουμε στο παιχνίδι μας! Αυτή η εβδομάδα ήταν αρκετά κουραστική για τα κορίτσια γιατί δουλέψαμε πάνω στην φυσική κατάσταση, αφού σκοπός μας είναι να δώσουμε συνέχεια στην καλή μας αγωνιστική φόρμα!

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των κοριτσιών και είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που έκαναν αυτές τις δύο εβδομάδες θα αποδώσει καρπούς στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και στα σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν για τις Κορασίδες».

* Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ εκεί!

Για την 12η αγωνιστική παίζουν επίσης:

Μανδραϊκός-Φιλία Περάματος(21.45)

ΓΣ Ιλίου-ΓΣ Ειρήνη (21.30)

Κελεός-Τελαμών (21.30)

ΓΣ Περάματος- Πειραϊκός(21.45)