ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΔΑ: Στη Δραπετσώνα δοκιμάζεται ο Θρίαμβος

ΕΣΠΕΔΑ: Στη Δραπετσώνα δοκιμάζεται ο Θρίαμβος

Τον ΔΑΣ Δραπετσώνας αντιμετωπίζει σήμερα Τετάρτη (21:45) ο Θρίαμβος για την 6η αγωνιστική της Β’ Εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ. Η Δραπετσώνα βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς, έχοντας 2 νίκες και 3 ήττες στα 5 πρώτα παιχνίδια και 10-9 σετ.

Από την άλλη, η ομάδα του Χαίδαρίου που κοουτσάρει η Λία Μήτση, βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς, μετρώντας 4 νίκες και μία ήττα, έχοντας 12-4 σετ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (23/11)

21:15 ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ  (ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ)
21:30 ΑΕΓ ΑΙΞΩΝΗ – ΑΠΣ ΑΛΙΜΟΥ  (ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ»)
21:45 ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΞ – ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ  (ΔΓ ΠΕΙΡΑΙΑ Π.ΣΑΛΠΕΑΣ)
21:45 ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ – ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ  (2ο ΚΛ.ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ)
21:45 ΟΦΑ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ – ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ-ΤΑΥΡΟΣ  (ΔΓ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ »Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ»)
21:45 ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ – ΑΟ ΘΡΙΑΜΒΟΣ  (ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ «ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΑΡ.»)

thriamvos-haidariou-789000

Αγιασμός στην 6η αγωνιστική!

Χρειάστηκε να φτάσει το πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών στην 6η αγωνιστική, ώστε ο Θρίαμβος Χαίδαρίου να κάνει τον καθιερωμένο ο αγιασμό(!) στο τμήμα βόλεϊ.

Το παρών στην εκδήλωση που έγινε την Κυριακή, έδωσαν τα τμήματα μίνι, τζούνιορ, παγκορασίδων, κορασίδων, αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας, οι προπονητές όλων των τμημάτων, η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος Λία Μήτση, καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Δρούγκας, ο γενικός αρχηγός του τμήματος Γιάννης Καρνής και η τεχνική διευθύντρια Σοφία Κιορπέ.

Επίσης στην εξέδρα βρέθηκαν αρκετοί από τους γονείς των αθλητριών των τμημάτων υποδομής.

Το δείπνο του Θριάμβου

 thriamvos-taberna-3456789

 Ευκαιρία για χαλάρωση και … «διασκέδαση» είχαν τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας το βράδυ της Παρασκευής (18/11). Οι αθλήτριες και το προπονητικό τιμ της ομάδας, επισκέφθηκαν το μαγαζί «Μιχάλης» στα Κουνέλια, όπου πέρασαν ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές.

Δίπλα στις αθλήτριες βρέθηκαν ο πρόεδρος Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο αντιπρόεδρος Χρήστος Δρούγκας και ο γενικός αρχηγός του τμήματος Γιάννης Καρνής, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πως το κλίμα στην ομάδα είναι άριστο.