ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΚΕΛ: Μεγάλη πρόκριση της Ελασσόνας

ΕΣΠΕΚΕΛ: Μεγάλη πρόκριση της Ελασσόνας

Η Ελασσόνα ήταν η νικήτρια με 3-2 στον πρώτο ημι-τελικό, νεανίδων Κεντρικής και Στερεάς Ελλάδας, (ΕΣΠΕΚΕΛ), ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ασκληπιό Τρικάλων που έγινε στο κλειστό Νεάπολης.

Τα κορίτσια του Βάϊου Παναγιώτου έδειξαν φοβερό πάθος και πείσμα κόντρα σε ενα σπουδαίο αντίπαλο που πάλεψε μέχρι το τέλος και στον τελικό θα συναντήσουν τον νικητή του αλλου ημιτελικού που ειναι ο Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός.

Ο αγώνας είχε δύο όψεις , αρχικά των δύο σετ όπου στο γήπεδο ήταν ανώτερη η γηπεδούχος ομάδα, καθώς προηγήθηκε με 2-0 σετ ( 25-17, 25-17) και των άλλων δύο σετ όπου το Τρικαλινό συγκρότημα, έδειξε στοιχεία δυνατής ομάδας, επιβλήθηκε καθαρά της Ελασσόνας και έφερε το παιχνίδι στα ίσια με 2-2 σετ(25-22, 25-21).

Στο τάι μπρέικ παίχτηκε βόλεϊ υψηλού επιπέδου. Η Ελασσονίτικη ομάδα ξεκίνησε πολύ δυναμικά, προηγήθηκε 14-9 αλλά η εξαιρετική ομάδα των Τρικάλων, δεν είχε πει την τελευταία λέξη, έφερε το ματς στο 15-15 , αλλά κάπου εκεί με την Παναγιώτου στο σερβίς και τη Τσιγγέλη στο μπλοκ, οι γηπεδούχες πανηγύρισε μία σημαντική νίκη επί ενός δύσκολου αντιπάλου με 17-15.

Mvp του ματς η νεαρή Καζαντζή η οποία μπαίνοντας αλλαγή στο σέρβις, κατάφερε να αυξάνει τη διαφορά στην ομάδα, στοιχείο που έκρινε και την έκβαση του αγώνα.

Η ομάδα του ΓΣΕ.Ελασσόνα συγχαίρει την ομάδα του Ασκληπιού Τρικάλων και της εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α2!

Τα σετ : 25-17, 25-17, 25-22, 25-21, 17-15

ΓΣ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: (Παναγιώτου) : Μπαλογιάννη, Χατζηβασίλη, Παναγιώτου, Παπαδοπούλου Ζωή, Τσιγγέλη,
Χονδροθύμιου, Τσίμπα, Σιάτρα, Καζαντζή, Γεωργιάδη, Κορακίδη, Πίγκα, Παπαδοπούλου Ράνια., Διβράμη..