ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΚΕΛ: Ντέρμπι στη Λάρισα

ΕΣΠΕΚΕΛ: Ντέρμπι στη Λάρισα

Σέρβις το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Β΄Εθνικής Ανδρών που διοργανώνει η Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. (Ζ΄Όμιλος) και η αυλαία ανοίγει στο Αλκαζάρ (17.00) το απόγευμα, με ενα σπουδαίο τοπικό ντέρμπι στο Θεσσαλικό Κάμπο, ανάμεσα στην Ε.Α.Λ. και την συμπολίτισσα Α.Ε.Λ.

Η ομάδα της Ε.Α.Λ. με νέο προπονητή και αρκετά νέα πρόσωπα στο δυναμικό της,συμπεριλαμβανομένων και νεαρών παικτώνπου αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα με φιλοδοξίες και διαρκή στόχο την ανάδειξηκαι προώθηση νέων ταλέντων.

Στον πάγκο του συλλόγου θα κάθεται ένας παλιός γνώριμος στο βόλεϊ της Λάρισας, ο Αναστάσιος Ασημακόπουλος, παλαίμαχος παίκτης του συλλόγου και προπονητής για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου, αλλά και σε ομάδες της Αθήνας,της Καρδίτσας και της Λάρισας.

Με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας που επέστρεψαν, παιδιά από τα τμήματα υποδομής και τη βοήθεια των παλαιότερων έμπειρων παικτών, δημιουργεί ένα σύνολο που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη φετινή
περίοδο.Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από παίκτες της Λάρισας οι οποίοι έχουν αναδειχθεί από τα τμήματαυποδομής.

To ρόστερ ομάδας είναι: Ασημακόπουλος Τάσος (προπονητής), Περουλάκης Γιάννης, Μωυσιάδης Τάσος, Καλύβας Αποστόλης, Μαγκούτης Γιώργος, Γαλάνης Λευτέρης, Ναλετάκης Χάρης, Σκαρμούτσος Τάσος, Μυλωνάς Πέτρος, Γούναρης Νίκος, Ζιούρκας Μιχάλης, Καράνης Γιάννης, Καρανικόλας Μανώλης, Κουτσομάρκος Βασίλης,  Δαλάκας Χρήστος, Λάκης Κώστας, Πράπας Χρήστος, Πανταζόπουλος Κώστας, Τσέτσιλας Κώστας.

Το   πλήρες   πρόγραμμα   της  1ης   αγωνιστικής  Β΄  Εθνικής   Ανδρών   Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕΛ.

 

HMΕΡΟΜΗNIA ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ   ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ
ΣΑΒ. 26/11 17.00 Ε.Α.ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑΣ
ΣΑΒ. 26/11 18.00 ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ

 

ΣΦΦΑ Η ΑΜΙΛΛΑ
ΣΑΒ. 26/11 19.30 ΑΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

 

Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ
ΚΥΡ. 27/11 14.30 Α.Σ. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΡΙΚ.

 

ΑΠΣ ΛΑΜ. ΦΘΙΑ