ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΕΣΠΕΚΕΛ: Πρωταθλήτρια νεανίδων η Ελασσόνα

ΕΣΠΕΚΕΛ: Πρωταθλήτρια νεανίδων η Ελασσόνα

O ΓΣΕ Ελασσόνας  είναι η νέα πρωταθλήτρια νεανίδων ΕΣΠΕΚΕΛ,κερδίζοντας στο κλειστό  του Τύρναβου τον Φιλαθλητικό Λάρισας με 3-0 σετ και παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΟΠΕ.

 Το συγκρότημα του Βάιου Παναγιώτου που απέκλεισε ομάδες με τεράστια παράδοση και ιστορία όπως ο Ασκληπιός Τρικάλων, ουσιαστικά εξασφάλισε το τρόπαιο στο πρώτο σετ, το οποίο πήρε με 28-26 μετά από μεγάλη μάχη με τη ομάδα της Σβέτλα Βασίλεβα.

Μεγάλη ατυχη του ματς η αθλήτρια της Ελασσόνας, Δήμητρα Χατζηβασίλη, η οποία τραυματίστηκε στο δεύτερο σετ και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να γίνει γνωστό το  μέγεθος του τραυματισμού της.

ΜVP του τελικού η εκπληκτική κεντρική Τσιγγέλη η οποία είχε 9 μπλοκ, 12/15 επιθέσεις , 2 άσσους και 7 άμυνες

 Η διοίκηση της Ελασσόνας  ανακοίνωσε για τον τραυματισμό της Χατζηβασίλη: «Ο σύλλογος θα βρίσκεται κοντά στην αθλήτρια, όσο σοβαρή ή όχι , και αν είναι η ζημιά της Δήμητρας,και της εύχεται γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα!»

Ενώ για την συμπαράσταση των φιλάθλων:

«Επίσης ο σύλλογος εκφράζει ένα μεγάλο , ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, στον υπέροχο κόσμο – φιλάθλους, που ακολούθησαν την ομάδα -διέθεσε μάλιστα και λεωφορείο-  για την υπέροχη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κλειστό του Τύρναβου.»

Τα σετ: 3-0 (27-25, 25-11, 25-18)

ΓΣΕ Ελασσόνας (Βάιος Παναγιώτου): Παπαδοπούλου Ρ., Χατζηβασίλη, Μπελαή, Κορακίδη, Διβράμη, Τσιγγέλη, Τσίμπα, Πίγκα, Μπαλογιάννη, Παπαδοπούλου Ζ., Χονδροθύμιου, Παναγιώτου, Γεωργιάδη, Καζαντζή.

Φιλαθλητικός Λάρισας (Σβέτλα Βασίλεβα): Κουμπούρα Σ., Μπάλλα, Γεροστεργίου, Μητσιογιάννη, Γαλογαύρου, Ντουλμπέρη, Σταμπουλή, , Νιακοπούλου (λ), Ε. Κουμπούρα, Καλογήρου, Γαλάνη Νικ., Τζήκα, Χαζτηρεπάνη και Γαλάνη Ι,.