ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Φιλντ: «Υψηλές προσδοκίες διεκδίκησης τίτλου»

Φιλντ: «Υψηλές προσδοκίες διεκδίκησης τίτλου»

Το πρωτάθλημα ξεκίνησε νικηφόρα για τον Παναθηναϊκό και η νεοαποκτηθείσα Καναδή, Μαρίσα Φιλντ -ή όπως θα διαβάσετε παρακάτω η γλυκιά… Ρις- δεν κρατιέται προκειμένου να ενσωματωθεί αμεσα με τη νέα της ομάδας και να βοηθήσει στα μέγιστα.

Όπως η ίδια παραδέχτηκε στο Volleyplanet ήταν της μοίρας γραφτό να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον Παναθηναϊκό -αφού αρχικά οι διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου δεν προχώρησαν- ενώ πριν καν πατήσει το πόδι της στη χώρα μας γνωρίζει καλά τι θα… συναντήσει!

Η διεθνής μπλοκέρ έχει ετοιμάσει βαλίτσες και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να φτάσει στην… αγαπημένη της Αθήνα. Και λέμε αγαπημένη γιατί η Φίλντ αποθεώνει την πρωτεύουσα στο μέγιστο βαθμό αφού μοιάζει να έχει περάσει πολύ όμορφα κατά το πρόσφατο παρελθόν!

field1

Πάμε να την γνωρίσουμε…

V.P: Τελικά τα κατάφερες και θα αγωνιστείς στο ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναϊκό. Αλήθεια, πιστεύεις ότι ήταν γραφτό;

Marisa Field: Πιστεύω στο πεπρωμένο.  Πριν τρία χρόνια επισκέφτηκα την Αθήνα στο τέλος της σεζόν και την ερωτεύτηκα. Πάντα ήθελα να επιστρέψω. Έπαιξα και ένα παιχνίδι πέρυσι στη Νάξο για το CEV Cup αλλά πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ μια σεζόν στην Αθήνα.

V.P Αληθεύει ότι σε φωνάζουν περισότερο «Reese» (Ρις) από ότι Μαρίσα; Από πού προέκυψε αυτό το ψευδώνυμο;

Marisa FieldΝαι «Reese». Έτσι με φωνάζουν οι περισσότεροι άνθρωποι που συναναστρέφομαι σε καθημερινή βάση. Είτε «Reese»  είτε Reeser, Reesey, or Pieces, που προέρχεται από τις φημισμένες μικρές καραμέλες της Βόρειας Αμερικής «Reese’s Pieces» (που στην ουσία είναι τα m&m’s με γεύση φυστικοβούτυρο). Αυτό ήταν το παρατσούκλι που μου είχε δώσει η οικογένειά μου όταν ήμουν μικρή, «κόβωντας» το πρώτο μου όνομα το οποίο προφερόταν «Ma-reese-a», στην ουσία είναι ένα ιταλικό όνομα. Στο βόλεϊ το «Μαρίσα» είναι μεγάλο για τις συμπαίκτριές μου και έτσι με φωνάζουν Reese. Ωστόσο, απολαμβάνω να με φωνάζουμε με το όνομά μου γιατί ακούγεται ξένος ήχος στ’ αυτιά μου!

field3

V.P: Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;

Marisa FieldΉξερα τον Παναθηναϊκό γιατί έχει αρκετά μεγάλη φήμη από όλα τα διάφορα αθλήματα που έχει. Επίσης, ξέρω ότι ειδικά οι… βολεϊκοί φίλαθλοι είναι εκπληκτικοί!

V.P: Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στηρίζουν πολύ τη γυναικεία ομάδα και είναι γεγονός ότι στα εντός έδρας παιχνίδια έχουν σταθερή παρουσία. Εσένα σου αρέσει να αγωνίζεσαι σε ατμόσφαιρα γεμάτη κόσμο ή δεν σε απασχολεί;

Marisa FieldΠριν καν ανακοινωθεί ότι θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό, είχα ήδη δεχθεί αρκετά μηνύματα καλωσορίσματος από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και αρκετά βίντεο από το YouTube με την εξέδρα και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί η Θύρα 13. Αυτό που μπορώ να πω εγώ είναι ότι ανυπομονώ να παίξω το πρώτο εντός έδρας ματς μπροστά σε τέτοιο κοινό! Λατρεύω να παίζω σε γήπεδα γεμάτα ενέργεια με σπουδαίους και πιστούς οπαδούς, που με τα τραγούδια τους και τις φωνές τους  σε κάνουν να κερδίζεις.

field2

V.P: Πριν πάρεις την απόφαση για να πεις το «ναι» στον Παναθηναϊκό, ρώτησες να μάθεις για το σύλλογο; Τι σου είπαν;

Marisa Field: Είναι πάντα καλό να ρωτάς πριν αποφασίσεις να ενταχθείς σε ένα νέο Σύλλογο. Είχε πάρει εξάλλου πληροφορίες για την Αθήνα και το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και για τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, ο κόσμος του βόλεϊ είναι πολύ μικρός, έχω ακούσει περισσότερο από μια φορά πόσο εκπληκτικοί είναι οι οπαδοί αλλά και πόσο όμορφη πόλη είναι η Αθήνα. Είμαι ενθουσιασμένη για να το ζήσω!

V.P: Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για τη νέα σεζόν;

Marisa FieldΣίγουρα. Ανυπομονώ να ενσωματωθώ στη δύναμη του Τριφυλλιού, έχοντας υψηλές προσδοκίες για τη διεκδίκηση του τίτλου στο τέλος της σεζόν.

Για τους φίλους/ες που επιθυμούν να παρακολουθούν την επικοινωνιακή Μαρίσα Φιλντ στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, θα τη βρούν:

-Facebook Athlete page: Marisa Field Volleyball

– Instagram: pieces333

– Twitter: @reesey_piecey