ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Φινάλε με ήττα για τους παμπαίδες του Άθλου

Φινάλε με ήττα για τους παμπαίδες του Άθλου

Αν και πάλεψαν οι παμπαίδες του Άθλου Ορεστιάδας  δεν τα κατάφεραν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξ/πολης, στo πλαίσιo της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των παμπαίδων της ΕΠΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ηττήθηκαν με 3-1 σετ μετά από ένα καλό παιχνίδι που  κράτησε συνολικά  1 ώρα και 40 λεπτά.

Tα σετ 20-25, 25-15 25-21, 25-9

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ Τσουλκανάκης Δημήτριος) Μπαμπλής Ε., Παπάζογλου Μ., Κεσεσίδης Α., Παπαδόπουλος Α., Φουρφάρο Τ., Βαφειάδης Α., Τοκαμάνης Α., Ραπτοπουλος Δ., Σισμανίδης Π., Μορφίνης Ν.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ντινούδης Κων/νος) Γεωργίου Α., Καρράς Κ, Καρράς Γ., Κουματζίδης Δ., Καραπαναγιώτης Γ., Τσολακίδης Ι., Λυμπερίδης Α., Κοτιανίδης Η., Τσιομπανίδης Α., Μπούχτσιος Σ.

Συνολικά 16 αγώνες

Να σημειωθεί ότι ομάδα των παμπαίδων του Άθλου Ορεστιάδας κατά την φετινή πρώτη εμφάνιση της στο πρωτάθλημα της ΕΠΕΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έδειξε σημάδια βελτίωσης από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Έδωσε συνολικά 16 αγώνες για το πρωτάθλημα και συμμετείχε σε δύο τουρνουά.

Το ένα που είχε διοργανώσει στην Ορεστιάδα τον Σεπτέμβριο του 2015 με τη συμμετοχή Ελληνικών και Βουλγαρικών ομάδων και το άλλο που έλαβε μέρος στην Βουλγαρία τον Φεβρουάριο του 2016 αντιμετωπίζοντας Βουλγαρικές ομάδες .

Αν και το παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξ/πολης ήταν ο τελευταίος επίσημος αγώνας για την ομάδα των παμπαίδων του Άθλου για την φετινή αγωνιστική περίοδο η διοίκηση δεν σταματάει εδώ τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των παμπαίδων αλλά έχει ήδη κλείσει φιλικά για τον μήνα Μάρτιο 2016 με τις ομάδες του Εθνικού Αλεξ/πολης και του Έβρου Σουφλίου. Επίσης έχουν κλειστεί φιλικοί αγώνες με την ομάδα του Α.Ο.Ν.Βύσσας
για τις ηλικίες αγοριών γεννηθείς από το 2003- 2005.

Μια ημέρα βόλεϊ ακόμα

afisa athlou-6789

Την Δευτέρα 29/2 στις 16:00 η διοίκηση του Άθλου θα συνδιοργανώνει αγώνα με το 2Ο γυμνάσιο Ορεστιάδας στα πλαίσια της πανευρωπαϊκής δράσης η οποία θα γίνει ταυτόχρονα την ίδια μέρα σε όλη την Ευρώπη ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΒΟΛΕΪ ΑΚΟΜΗ (Onedaymore4volleyball) υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (CEV) στο ιστορικό παλιό κλειστό γυμναστήριο Ορεστιάδας διάρκειας ενός σετ των 29 πόντων με τα παιδιά να λαμβάνουν μέρος για το ‘ευ αγωνίζεσθε’ και την χαρά της συμμετοχής.

Σε κάθε αθλητή και των δύο ομάδων θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι με το λογότυπο της δράσης. Φωτογραφίες και υλικό από τον αγώνα θα σταλούν στην ΕΟΠΕ και την CEV και θα δημοσιευτούν στις ιστοσελίδες τους για
την προβολή του αθλήματος. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.