ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία στο Χαλάνδρι

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία στο Χαλάνδρι

Κάλεσμα στήριξης στους φιλάθλους της ομάδας απηύθυνε το ΠΑΚ Χαλανδρίου, ενόψει του καθοριστικού αυριανού (1/6, 21.45)  β’ τελικού των play off της Β’ Εθνικής Γυναικών με την ΑΕ Αγίας Παρασκευής στο “Μάρκος Παπαδάκης”.

Μπορεί λοιπόν η “Santa” μετά το 2-1 στις νίκες να έχει τον πρώτο λόγο και ανεβασμένη ψυχολογία για την άνοδο στην Α2 Γυναικών, ωστόσο το ΠΑΚ Χαλανδρίου είναι αποφασισμένο στο “Μάρκος Παπαδάκης”να παίξει το “τελευταίο του χαρτί” για να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο.

Μάλιστα όπως έδειξε στον εκτός έδρας α’ τελικό της περασμένης Παρασκευής, η ομάδα του Κώστα Λεβαντή χάνοντας οριακά τα δύο από τα τρία κερδισμένα σετ των γηπεδούχων με 27-25 και 25-23, οι διαφορές των ομάδων είναι οριακές και πέρα από το πάθος για τη νίκη, θα παίξει μεγάλο ρόλο το καθαρό μυαλό, κάτι που δεν υπήρχε για τους φιλοξενούμενους στον προχθεσινό τελικό.

Παράλληλα το ΠΑΚ Χαλανδρίου φαίνεται πως ποντάρει στην έδρα του για αυτό και με τη χθεσινή του ανακοίνωση κάλεσε τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό της για άλλη μια φορά.

“Αγαπητοί μας Φίλοι του Αθηναϊκού Βόλεϊ, εμείς στο Π.Α.Κ Χαλανδρίου παραμένουμε διαχρονικά πραγματιστές και ρεαλιστές, δεν έχουν πάρει τα μυαλά αέρα, δεν είμαστε οπαδοί της έπαρσης και του μεγαλοϊδεατισμού, για το λόγω αυτό σεβόμαστε απόλυτα την προσπάθεια της Ομάδας μας, γνωρίζουμε τις πραγματικές της δυνατότητες και στηρίζουμε αυτή την καθαρά ερασιτεχνική της λειτουργία.

Χαιρόμαστε την κάθε αγωνιστική έκφραση της ομάδας μας, γνωρίζουμε τα αγωνιστικά δεδομένα των αθλητριών μας και είμαστε πεπεισμένοι για το καλό Βόλεϊ που μπορούν να αποδώσουν.

Η προσπάθεια της Ομάδας μας θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα 01 Ιουνίου 2015 και ώρα: 21:45, στο κλειστό Γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης», για τον δεύτερο στη σειρά αγώνα της τελικής φάσης των play off, όπου περιμένουμε όλους τους Φιλάθλους του Συλλόγου μας να βρεθούν στο πλευρό των αθλητριών μας”.