ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι νικητές του πρωταθλήματος παλαιμάχων

Οι νικητές του πρωταθλήματος παλαιμάχων

Με καλή διάθεση και όσο τους επέτρεπαν οι αντοχές τους, ολοκληρώθηκε στις Σέρρες, η γιορτή του 12ου πανελλήνιου πρωτάθληματος παλαιμάχων βόλεϊ, που διοργάνωσαν Ε.Ο.ΠΕ., ΕΛΠΙΣ Α.Σ. ΣΕΡΡΩΝ, Ο.Π.Α.Κ.Π.Α. ΣΕΡΡΩΝ και ΣΥ.Π.Π.ΑΤ. Συνολικά πήραν μέρος 20 ομάδες,  13 ομάδες ανδρών και 7 γυναικών από όλη τη χώρα αλλά υπήρχαν και αρκετές απουσίες.

Veteranoi oles mazi-01212

Πρωταθλήτριες ομάδες στο τουρνουά οι: Θεσσαλονίκη (στις γυναίκες), Βουλιαγμένη (άνδρες 35+), Μοσχάτο(άνδρες 45+) και Αναψυχή Αθήνας (άνδρες 55+).

Οι ομάδες που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες τους ήταν:

Georgopoulou vetranon 66666

Κατηγορία γυναικών:

1) Θεσσαλονίκη  2) Χανιά  3) Καβάλας  4) ΣΙΡΙΣ

Κατηγορία ανδρών 35+

1)Βουλιαγμένη   2) Δράμα  3) Σέρρες 4)Βόλος

SANYO DIGITAL CAMERA

Κατηγορία ανδρών 45+

1)Μοσχάτο  2)Καβάλα 3)Σέρρες 4)Αστέρας Αθήνας

Κατηγορία ανδρών 55+

1)Αναψυχή Αθήνας 2)Θεσσαλονίκη 3)Εθνικός Αθηνών

Thessaloniki gynaikes -2222

Πλατσής: Φοβερή επιτυχία

«Οι αγώνες είχαν φοβερή επιτυχία» σχολίασε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Συλλόγου παλαιμάχων πετοσφαιριστών Αττικής κ. Ιάσων Πλατσής υπογραμμίζοντας ότι 14 διαιτητές από Αθήνα και από Γιάννινα προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να διαιτητεύσουν στα παιχνίδια.

Veteranoi me paidia-88888

Το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ κ. Νεκτάριος Χαλβατζής επίσης σχολίασε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών, τόνισε ότι τέτοιες εκδηλώσεις τονώνουν την τοπική οικονομία αφού ο αθλητικός τουρισμός θεωρείται πλέον ως η καλύτερη μορφή τουρισμού. Πολλοί αθλητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν και να γνωρίσουν μέρη του Νομού όπως η Κερκίνη, το Ρούπελ κ.α.

Veteranoi karfi-101010