ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι παμπαίδες του Άθλου στη Βουλγαρία

Οι παμπαίδες του Άθλου στη Βουλγαρία

Πλούσιες εμπειρίες απέκτησε το παμπαιδικό τμήμα του Άθλου Ορεστιάδας, το διήμερο 20 και 21 Φεβρουαρίου 2016 στο τουρνουά βόλεϊ παμπαίδων που διοργάνωσε η ομάδα της Βερεϊα Βόλει στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας.

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος οι παρακάτω ομάδες (1) Βερεϊα Βόλεϊ, (2) Άθλος Ορεστιάδας, (3) Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (Φιλιππούπολη),(4) Βάρνα, (5) Σλάβια Σόφιας και (6) Σμόλεν.

Η πρόσκληση της ομάδας του Άθλου Ορεστιάδας στο τουρνουά των παμπαίδων που διοργάνωσε η Βερεϊα Βόλεϊ, έγινε στα πλαίσια της φιλοξενίας της Βερεϊα Βόλεϊ από την ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας στο Βαλκανικό τουρνουά παμπαίδων που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2015 στην Ορεστιάδα.

Athlos paidiko voulgaria 2 -45678

Την αποστολή αποτελούσαν οι (Ντινούδης Κων/νος προπονητής) Κουματζίδης Δρόσος, Καρράς Γεώργιος, Καδόπουλος Ιωάννης, Μπούχτσιος Σταύρος, Καρράς Κων/νος, Καραπαναγιώτης Γεώργιος, Μυρτσίδης Απόστολος, Γεωργίου Άκης, Τσολακίδης Ιωάννης, Κοτιανίδης Ηλίας, Λυμπερίδης Απόστολος, Ασβεσταδέλης Σωτήρης.

Η ομάδα του Άθλου κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με αντίπαλες ομάδες την Λοκομοτίβ Πλόβντιβ και την Βάρνα όπου έχασε 3-1 από τη Λοκομοτίβ και 3-0 από τη Βάρνα.

Athlos paidiko exedra-7890

Τέλος η διοίκηση του Άθλου ευχαριστεί τις τοπικές επιχειρήσεις του Βορείου Έβρου ΕΠΑΠ , ΕΒΡΙΤΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ , τον αγροτοσυνεταιρισμό ΓΑΙΑ και την μονάδα επεξεργασίας κρέατος ΚΟΣΜΟΣ Α.Ε για την χορηγία των τοπικών προϊόντων που δόθηκαν ως δώρα στους οικοδεσπότες της διοργάνωσης