ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ιστορικό τουρνουά βόλεϊ στο Semantron

Ιστορικό τουρνουά βόλεϊ στο Semantron

Τις πύλες του για να φιλοξενήσει από 27 ως 29 Δεκεμβρίου το 1ο τουρνουά βόλεϊ κορασίδων – παγκορασίδων Semantron άνοιξε το ομώνυμο ξενοδοχείο στον Ελαιώνα Αιγίου.

Στις κατάφυτες με ελαιώνες και πορτοκαλεώνες, συνολικής έκτασης 50 στρεμμάτων ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Semantron Traditional Village, κατέφθασαν την Τετάρτη 27/12, οι ομάδες βόλεϊ κοριτσιών του Ολυμπιακού Πειραιώς, του Μίλωνα, της Ραφήνας, της Παναχαϊκής και της Ολυμπιάδας  για να πάρουν μέρος στο παρθενικό τουρνουά.

Οι αγώνες, που διεξάγονται στο κλειστό γήπεδο του Αιγίου  ξεκίνησαν σήμερα το απόγευμα με πολύ κέφι και όρεξη από τις νεαρές αθλήτριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή.

Οι καταπληκτικές εγκαταστάσεις στο Semantron Traditional Village θα φιλοξενήσουν για 1η χρονιά το Τουρνουά των Χριστουγέννων όπου ο Νίκος Ζαλμάς με τον Γιώργο Μακρυκώστα και τους συνεργάτες τους, υπόσχονται μια διοργάνωση με υψηλές προδιαγραφές.

Οι ομάδες που συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα ιδανικό περιβάλλον και να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες αθλητικής διοργάνωσης και προετοιμασίας και άρτια φιλοξενία.

Κατά τη διεξαγωγή των αγώνων οι Κορασίδες θα έχουν την ευκαιρία να αντιμετωπίσουν αξιόλογους αντιπάλους, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους και παράλληλα μεταξύ των ομάδων, προπονητές, παράγοντες και αθλήτριες των ομάδων θα μπορούν μέσα στο ζεστό Χριστουγεννιάτικο περιβάλλον να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και να απολαύσουν happenings με πολλά δώρα.

Το ξενοδοχείο Semantron Traditional Village εξειδικεύεται στον αθλητικό τουρισμό και φιλοξενεί συλλόγους και Εθνικές ομάδες όλων των Αθλημάτων.