ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ήταν ‘Αθλος και στην Καβάλα!

Ήταν ‘Αθλος και στην Καβάλα!

Στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της Β εθνικής κατηγορίας βόλεϊ ανδρών EΠΕΣΘΡ η ομάδα του Άθλου Ορεστιάδας κατέφερε να κερδίσει εκτός έδρας δύσκολα τον Α.Ο.Καβάλας σε μια δύσκολη έδρα όπου παίζοντας ψυχωμένα ανάτρεψε το 2-1 σε βάρος της σε 2-3 υπέρ της.

Ο Άθλος Ορεστιάδας πήρε το πρώτο σετ σχετικά εύκολα με 18-25. Έχασε το
δεύτερο με 25-14. Στο τρίτο σετ έγινε μάχη μέχρι το 15-15 και κάπου εκεί η ομάδα της
Καβάλας έφυγε μπροστά στο σκορ και το πήρε με 25-20 και έγινε το 2-1.

Ο Άθλος Ορεστιάδας κατάφερε να κερδίσει το τέταρτο σετ με 19-25 και να στείλει το παιχνίδι στο ται-μπρεικ όπου ενώ η ομάδα της Καβάλας προηγήθηκε με 7-3 ο Άθλος με φαρμακερό σερβίς πήγε το παιχνίδι στο 7-8 και από εκεί και μετά να κερδίσει το σετ με 11-15 και τον αγώνα με 2-3.

Ήταν ο πρώτος αγώνας για το φετινό πρωτάθλημα της Β εθνικής του 4ου ομίλου και σίγουρα υπήρχε το σχετικό άγχος αλλά η εμπειρία των αθλητών του Άθλου τους οδήγησε στην νίκη.

ΤΑ ΣΕΤ (18-25, 25-14, 25-20,19-25, 11-15)

Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ (ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)

Παπαδόπουλος,Κονσούλας,Ανδαβόγλου,Αιβαζίδης,
Τσοντουρίδης, Σαράφης, Βογιατζίδης, Κουτσόγλου, Παπαδόπουλος Θ (λ), Σταματίου,
Παδάκης, Παπανικολάου, Σιούλας, Σαχινίδης (λ).

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ)

Καρδαμανίδης Ιωάννης, Καλεντζίδης Ευστράτιος, Τοπαλίδης Δημήτριος, Τριανταφυλλίδης Ιωάννης, Τελούδης Ιωάννης, Τουκτούκας Κλεάνθης, Μαρκίδης Ηλίας, Πεχλιβανίδης Χρήστος, Καζαντζίδης Δημήτριος, Μποκαλίδης Παναγιώτης, Γεωργαντάς Νικόλαος,μ Σαββόγλου Μαρίνος (λ).

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Το λεωφορείο με την αποστολή του Άθλου έφθασε στην Καβάλα  και σταμάτησε για ένα καφέ στην παραλία της Καβάλας.

Την αποστολή του Άθλου ακολούθησαν περίπου είκοσι φίλαθλοι από την Ορεστιάδα οι οποίοι συμπαραστάθηκαν θερμά από την κερκίδα.

Ο αγώνας άργησε να ξεκινήσει περίπου μισή ώρα διότι πριν διεξάγονταν αγώνας κορασίδων μεταξύ της Καβάλας και της Δράμας όπου εντύπωση προκάλεσε η οργανωμένη κερκίδα με τύμπανο της Καβάλας.

Πολύ ωραίες οι εγκαταστάσεις στο περιβάλλοντα χώρο του κλειστού της Καβάλας όπου
λειτουργεί υπαίθριο καφέ αλλά και οργανωμένη παιδικά χαρά για τους μικρούς φιλάθλους.

Εκ μέρους του Άθλου Ορεστιάδας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κο Καμίδη Αθανάσιο ιδιοκτήτη του DON CAFÉ στην κεντρική πλατεία Ορεστιάδας για την προσφορά των καφέδων στην αποστολή του Άθλου.