ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Ήταν τόσο πολύ να δοθεί ένα μετάλλιο…»

«Ήταν τόσο πολύ να δοθεί ένα μετάλλιο…»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε στην διοίκηση του Παμβοχαϊκού η απουσία της τελετής απονομής και της απονομής μεταλλίων στους αθλητές, μετά το πέρας της πρόσφατης τελικής φάσης του φάιναλ φορ παμπαίδων της ΕΣΠΕΠ, όπως εκφράζεται και μέσω της ανακοίνωσης που εξέδωσαν στο Βραχάτι.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΑΣ Παμβοχαϊκού

Το Σάββατο 03/06/2017 στον τελικό του final 4 πρωταθλήματος παμπαίδων της ΕΣΠΕΠ, ήμασταν θεατές ενός πολύ ωραίου αγώνα αλλά και μιας παρωδίας αντίστοιχα.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα των παμπαίδων του Παμβοχαικού αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Καλαμάτας στο κλειστό γυμναστήριο του Άργους για το ποια ομάδα θα κατακτήσει την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΠ.
Μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα ανακηρύχτηκε επάξια νικήτρια η ομάδα της Καλαμάτας την οποία και συγχαίρουμε.

Μετά το πέρας του αγώνα λοιπόν και αφού χαιρετηθήκαν οι παίδες μεταξύ τους προς έκπληξη όλων είδαμε ότι δεν είχε προγραμματιστεί κάποια απονομή, ώστε αυτά τα παιδιά να παραλάβουν από ένα μετάλλιο ή κάτι άλλο ως ένδειξη ανταμοιβής και ικανοποίησης για την προσπάθεια που έχει καταβληθεί όλη τη χρονιά πηγαίνοντας από γήπεδο σε γήπεδο να αγωνιστούν.

Να τους μείνει κάτι το οποίο θα το βλέπουν και θα λένε σε φίλους, συμμαθητές, συγγενείς στον κόσμο όλο, ότι αυτό ήταν από τον τελικό παμπαίδων του 2017 και το οποίο θα τους δίνει μεγαλύτερη όρεξη και διάθεση στο να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη αγάπη αυτό που το τόσα χρόνια κάνουν.

Δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ποιος ατομικά έχει την ευθύνη και δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν υπήρχε η δυνατότητα αυτής της δαπάνης από την αρμόδια αρχή. Μας ενοχλεί πολύ όμως η αδιαφορία των διοικούντων γενικότερα της ΕΣΠΕΠ έναντι των παιδιών. Ο ίδιος ο Πρόεδρος θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει από καιρό για άρτια διοργάνωση των τελικών φάσεων.

Η απογοήτευση των παιδιών μας κάνει να ντρεπόμαστε να τα αντικρίσουμε κατάματα όταν εμείς οι ¨παράγοντες ¨ τους ζητάμε εν μέσω εξετάσεων να διαθέσουν τον χρόνο τους για το άθλημα που αγαπάμε και όλοι μας θέλουμε να προάγουμε. Με τι πρόσωπο θα βγούμε στην νεολαία να τους μιλήσουμε για το άθλημα, όταν απλά πράγματα αδυνατούμε να υλοποιήσουμε, όταν δεν ανταμείβονται οι προσπάθειές τους με ένα κύπελλο, ένα μετάλλιο, έναν έπαινο! Αυτό ζητάει ένας αθλητής, είναι πολύ;

Ευχόμαστε να μην γίνουμε θεατές στο ίδιο έργο και στο πρωτάθλημα των παγκορασίδων, που ακολουθεί σε λίγες ημέρες .

Για τον ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ