ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Και «guest stars» στη γιορτή του ΓΑΣ Χολαργού (φωτό)

Και «guest stars» στη γιορτή του ΓΑΣ Χολαργού (φωτό)

Η Φαίη Κουνάδη και Ιωάννα Κατσαντώνη της ΑΕΚ, τίμησαν με την παρουσία τους την πρόσφατη γιορτή του τμήματος βόλεϊ του ΓΑΣ Χολαργού, πρώτη στην ιστορία του συλλόγο, αλλά σίγουρα όχι και τελευταία, αφού βάσει οργανωτικής επιτυχίας της, είναι θέμα χρόνου να γίνει… θεσμός!

Με αφορμή λοιπόν το φινάλε της σεζόν, σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», μικρές και μεγάλες αθλήτριες, απελευθερωμένες πλέον από το αγωνιστικό άγχος, έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα κα διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Υπό το βλέμμα των περήφανων προπονητριών τους, Φρόσω Σκαπετοράκη, Αντιγόνη Στεφανοπούλου και Αντιγόνης Παπαμιχαήλ, το “νέο αίμα” του ΓΑΣ Χολαργού, είχε την ευκαιρία να δείξει ένα μέρος του ταλέντου του, συμμετέχοντας σε αγώνες επίδειξης και διαγωνισμούς, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα φίλων και συγγενών.

koynadi_katsantoni_gas_holargou

Κριτές των σχετικών διαγωνισμών ήταν οι πρωταθλήτριες της ΑΕΚ, Φαίη Κουνάδη και Ιωάννα Κατσαντώνη, που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την όμορφη εκδήλωση και απένειμαν και τα έπαθλα στα κορίτσια.

Οι δύο “κιτρινόμαυρες” στο τέλος της γιορτής όπως ήταν φυσικό πολιορκήθηκαν από τους θαυμαστές και τις θαυμάστριές τους, σε μία πρωτοφανή… επίθεση αγάπης, ενώ οι διοργανωτές ως ένα ελάχιστω “ευχαριστώ” για την παρουσία τους, τους χάρισαν μαζί με δυο υπέροχες ανθοδέσμες και από μία μπλούζα που είχε στην πίσω όψη το νούμερο και το ονομά τους και μπροστά το σήμα του ΓΑΣ Χολαργού.

kastantioni_kounadi

Αξίζει να σημειωθεί, πως η πασαδόρος της ΑΕΚ, λίγες ώρες μετά την εκδήλωση μέσω του προφίλ της στο Facebook έδωσε τα συγχαρητήριά της για την άρτια οργανωτική προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου και πόσταρε μία φωτό, όπου μαζί με την Κατσαντώνη φοράνε τις αναμνηστικές μπλούζες-δώρο του συλλόγου του Χολαργού.