ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κινητοποίηση στο ΑΟ Δεξαμενής για το κύπελλο

Κινητοποίηση στο ΑΟ Δεξαμενής για το κύπελλο

  Στη μάχη του κυπέλλου Ελλάδος  ρίχνεται η ομάδα γυναικών του ΑΟ Δεξαμενής την Παρασκευή στις 21.30 με αντίπαλο τον ΑΟ Καρέα που αγωνίζεται στην τοπική κατηγορία του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Δημήτρης Γεωργίου και τα μέλη του ΔΣ καλούν τους φίλους της ομάδας να δώσουν το παρών στο παιχνίδι στο κλειστό της Μεταμόρφωσης και να ενισχύσουν την προσπάθεια των κοριτσιών του Τζέρι Αρμάου για πρόκριση.

dexameni-vraveusi-0007

Να σημειωθεί ότι φέτος η Δεξαμενή απέκτησε 8 παίκτριες οι οποίες είναι: Ηλιοπούλου Βασιλική από Νίκη Αμαρουσίου, Ζιώρη Σοφία από Νίκη Αμαρουσίου, Μπέλση Ειρήνη από Ηρακλή Κηφισιάς, Σούρπη Φαίδρα από Ηρακλή Κηφισιάς, Πετροπούλου Ελένη από Ηρακλή Κηφισιάς, Τζώρτζη Αναστασία από ΑΣΟΧ Φοίβος, Κιούση Σοφία από Φοίβο Μελισσίων, Ρουμελιώτη Τάνια από Τυφώνα.

Οι αγώνες των κορασίδων

Το Σαββατοκύριακο οι Κορασίδες 2  του ΑΟΔΜ θα προσπαθήσουν να διπλασιάσουν τις νίκες τους κόντρα στις Αμαζόνες, οι Κορασίδες 1 να ξεπεράσουν την ήττα από την ΑΕΚ με νίκη μέσα στον Άγιο Στέφανο και οι Κορασίδες 3 που την πρώτη αγωνιστική είχαν ρεπό, θέλουν να ξεκινήσουν με νίκη κόντρα στην ομάδα των Αμπελόκηπων. Η ομάδα των Νεανίδων έχει ρεπό.

dexameni-trapezi-022222

Το γεύμα σε παγκορασίδες-κορασίδες 2

Επίσης η διοίκηση του ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης παράθεσε γεύμα στο τμήμα των Γυναικών καθώς και στα τμήματα των Παγκορασίδων και Κορασίδων 2.

dexameni-trapezi-01111111

Με ανακοίνωση του ο σύλλογος της Μεταμόρφωσης, εξέφρασε τις θερμότερες ευχαριστίες, στον κο Πετρόπουλο Δημήτριο και όλο το προσωπικό του Ψητοπωλείου «Φιλίτιον» στη Λυκόβρυση για την όμορφη βραδιά που πρόσφεραν στις αθλήτριες του ενω θα ακολουθήσει γεύμα και για τα τμήματα των Νεανίδων των Κορασίδων 1.