ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κυρίαρχος ο Α.Σ. Γιάννενα!

Κυρίαρχος ο Α.Σ. Γιάννενα!

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΓΕΛ στη Φιλιππιάδα πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή (26/10) οι τελικοί κυπέλλου βόλεϊ της ΕΣΠΕΔΕ σε άνδρες και γυναίκες. Η ΕΣΠΕΔΕ σε συνεργασία με τον ΑΓΟ Φιλιππιάδας υπό την αιγίδα του Ζηρού διοργάνωσε τους αγώνες.

Αυτή ήταν η πρώτη σημαντική αθλητική διοργάνωση στο άθλημα του βόλεϊ που φιλοξενήθηκε στη Φιλιππιάδα. Στον τελικό των ανδρών η νεοσύστατη ομάδα του Α.Σ. Γιάννενα επικράτησε με 3-0 σετ του περσινού κατόχου του τροπαίου Γ.Σ. Άρτας, ενώ στις γυναίκες και πάλι ο Α.Σ. Γιάννενα πήρε τη νίκη με 3-0 σετ απέναντι στη Γ.Ε. Μεσολογγίου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Α.Σ. Γιάννενα-Γ.Σ. Άρτα Βόλεϊ 3-0

Τα σετ: 25-17, 25-16, 25-16.

Διαιτητές: Μπούτης-Φλούδας

Γιάννενα ΑΣ (Βαγγέλης Ζαρκαλής-Κώστας Τσούπης): Αποστόλου, Λαγός, Λάμπρου,Παπαχρήστος, Παπανικολάου, Μότσιος (λ), Σαντζαρίδης, Στουγιάννος, Τζιάλλας,.

ΓΣ Άρτα Βόλεϊ (Προτοβάρας Αποστόλης): Τασηνίκος, Κομζιάς, Τσίνα, Κραψίδης, Καραβασίλης, Κωστανίκος, Κουτσούπας (λ), Μπίκας, Δραγατάκης, Ζαχάρος, Αθανασίου.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Α.Σ. Γιάννενα-Γ.Ε.Μεσολογγίου 3-0

Τα σετ: 25-11, 25-13, 25-19.

Διαιτητές: Μπούτης-Φλούδας

Γιάννενα ΑΣ (Βαγγέλης Ζαρκαλής-Κώστας Τσούπης): Λάγκα, Παπάζογλου, Ασημακίδου, Παππά, Χατζηγιαννάκου, Βαρτζιώτη, Στεφάνου (λ), Βούλγαρη (λ), Τζαλαλή, Κλούμπα, Χαρατζόγλου, Τσαβδάρη.

ΓΕ Μεσολαγγίου (Λάμπρος Λιάπης): Γουβέλη , Δερμιτζάκη, θεοδωρακάκη, Λάζαρη, Παπανίκου, Μάνθου, Ζιώγκα (λ), Γαβρίνα, Καστανά, Σμανή, Ρώσση.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΑΓΟ Φιλιππιάδας

Το ΔΣ του ΑΓΟΦ θέλει να ευχαριστήσει για τους τελικούς του βόλεϊ που γίνανε στην πόλη μας την ΕΣΠΕΔΕ. τις ομάδες των τελικών που δώσανε την δυνατότητα στις ακαδημίες μας να δούνε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, τον δήμαρχο Ζηρού κ. Νικόλαο Καλαντζή, και τον υπεύθυνο αθλητικών εγκαταστάσεων τον κ Θεόδωρο Κάλλη, όπως και τον γιατρό κ Άρη Λεύκα, και ευελπιστούμε στο μέλλον σε ανάλογες και μεγαλύτερες διοργανώσεις.