ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Κόβει πίτα και βραβεύει ο ΣΥΔΠΕΚ

Κόβει πίτα και βραβεύει ο ΣΥΔΠΕΚ

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο Σύνδεσμος Διατητών Πετοσφαίρισης Κρήτης, που το Σάββατο 30 Ιανουαρίου υπόσχεται μία υπέροχη βραδιά για όλους στα Χανιά.

prosklisi.

Την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στο Κέντρο Αρόδου στα Κουνουπιδιανά Χανίων μεταξύ άλλων, θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΟΔΒΕ, Σταύρος Μαυρικίδης και ο Πρόεδρος της Ένωσης ΕΣΠΕΚ και Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Κώστας Ψαρουδάκης.

Πέραν του τυχερού ή τυχερής που θα κερδίσει το «φλουρί», την… τιμητική τους θα έχουν εννέα νέες «σφυρίχτρες» της Κρήτης, που θα λάβουν τα διπλώματά τους, ενώ θα βραβευτεί και η Χανιώτισσα “ρέφερι”, Ελένη Τραχαλάκη που τον περασμένο Νοέμβριο συμμετείχε μαζί με την συνάδελφό της από τον (ΣΥΔΠΕΑΑΑ) Παναγιώτα Ράντσιου σε εξετάσεις στην Τζακάρτα της Ινδονησίας, για το σήμα του διεθνή διαιτητή Μπιτς Βόλεϊ.

Το ΔΣ του συνδέσμου ΣΥΔΠΕ Κρήτης σας περιμένει να γιορτάστε όλοι μαζί την καινούργια χρονιά, ενώ για τις προσκλήσεις σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου, Γιάννη Καρπουζά.