A2

Με προεδρική πάσα ο Εθνικός

Με προεδρική πάσα ο Εθνικός

Την συμφωνία με τον Σάκη Ψάρρα ανακοίνωσε ο Εθνικός ο οποίος με την απόκτηση του έμπειρου πασαδόρου αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Την φανέλα του Εθνικού Πειραιά θα φορά τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σάκης Ψάρρας ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος την αθλητική του καριέρα και μάλιστα σε ομάδα πρωταθλητισμού.

Ο διεθνής πασαδόρος και πρόεδρος τους ΠΑΣΑΠ μπορεί να βαδίζει αισίως τα 42, ωστόσο αυτό μάλλον δεν αποτελεί πρόβλημα αλλά…. προτέρημα.

Ο Εθνικός αποτελεί την 15η ομάδα στην πολυετή καριέρα του Σάκη Ψάρρα ο οποίος έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τα Γρεβενά και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί στον Κτησιφώντας Παιανίας, τα Βριλήσσια, τον Μίλωνα, τον Ολυμπιακό, τον Άρη, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕ Νίκαιας, τον Παναθηναϊκό, την ΕΑ Πατρών και τα Χανιά, ενώ έχει αγωνιστεί και στο εξωτερικό φορώντας της φανέλες των Ιταλών της Τζοϊα Ντε Κολ και Ραβέννα,  αλλά και της Γαλλικής Ναρμπόν.

Ντεμπούτο για τον έμπειρο πασαδόρο θα γίνει σε λίγες ώρας με τον Εθνικό να φιλοξενείται στο ΜΕΤΣ από την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι κορυφής αφού και οι «κιτρινόμαυροι» συμπεριλαμβάνονται στα φαβορί για άνοδο.

A2
05/11/2021

Πρεμιέρα για την Α΄ ζώνη

Η πρεμιέρα στην Α’ Ζώνη της Α2 Γυναικών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ενώ η Β’ Ζώνη που έχει...