CHALLENGE CUP

Με ψυχολογία η Σαντορίνη

Με ψυχολογία η Σαντορίνη

Με ανεβασμένη ψυχολογία και άριστο κλίμα  προετοιμάζεται η Σαντορίνη για το φετινό της Ευρωπαϊκό ντεμπούτο στο Challenge Cup καθώς οι «κυανόλευκες» του Μπράνκο Γκάϊτς βρίσκονται στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση της Τετάρτης (19:00) κόντρα στις Κύπριες της ΑΕ Λεμεσού…

Η νίκη επί του Άρη στο ΔΑΠΠΟΣ για την Α1 χάρισε βαθμούς αλλά και ψυχολογία στην Σαντορίνη εν όψει Ευρώπης.  Οι «κυανόλευκες» των Κυκλάδων με κεκτημένη ταχύτητα από την μεγάλη τους νίκη το Σάββατο, δηλώνουν έτοιμες για την Τετάρτη, όπου υποδέχονται στο νησί την ΑΕ Λεμεσού στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της Α φάσης του Challenge Cup.

Ο τεχνικός της Σαντορίνης έχει ετοιμοπόλεμες όλες τις αθλήτριές του και άπαντες αισιοδοξούν πως θα φθάσουν στη νίκη που θα τους δώσει το πλεονέκτημα πρόκρισης εν όψει του επαναληπτικού στη Μεγαλόνησο.

Από την άλλη πλευρά η επιστροφή της ΑΕ Λεμεσού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου που θα βρίσκεται στην Σαντορίνη το βράδυ και την Τρίτη θα κάνει την πρώτη της προπόνηση στο κλειστό του νησιού.

Οι «κυανοκίτρινες» του Βέλιτσκο Ιβάνοβιτς και Σπύρου Πρωτοψάλτη έρχονται επίσης με καλή ψυχολογία καθώς στο τελευταίο τους παιχνίδι στο Κυπριακό πρωτάθλημα επικράτησαν 3-0 του Παφιακού.

Η ομάδα της Κύπρου έχει 5 ξένες αθλήτριές της στο ρόστερ της αφού τα «κυανοκίτρινα» φορούν οι διαγώνιες Λάνα Κχαταρασβίλι (Ρωσία) και Ματέα Μάγκντιτς (Κροατία), ενώ την το βάρος στην επίθεση έχουν αναλάβει οι ακραίες Μόγιτσα Πένε (Σλοβενία) και οι Μαρίτσα Γέλιτς- Μαρίτσα Ζελένοβιτς από την Σερβία.

Στην ομάδα της ΑΕ Λεμεσού εκτός του πατέρα του Θανάση Πρωτοψάλτη, στο τεχνικό επιτελείο βρίσκεται και η μητέρα του, Αλεξία Ροτσίδου, κάνοντας έτσι «οικογενειακή» υπόθεση το support στον πάγκο.

Στην αποστολή της ΑΕ Λεμεσού βρίσκονται οι μεταβαίνουν οι: 1. Έβελιν Στεφάνου, 2. Ρ. Κατσουνωτού, 4. Α. Σιάγα, 5. Σ. Παύλου, 6. Στ. Οικονομίδου, 7. Ι. Κχαταρασβίλι, 9. Δ. Κωνσταντίνου, 10. Μ. Πένε, 11. Μ. Μάγντιτς, 12. Μ. Κοκκή, 13. Μ. Γέλιτς, 14. Π. Πεχλιβάνη, 15. Ν. Σπύρου, 16. Μ. Ζελένοβιτς.