ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με σύμμαχο πρόκρισης τον κόσμο…

Με σύμμαχο πρόκρισης τον κόσμο…

Να κάνει την ανατροπή και να εξασφαλίσει την παρουσία του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας έχει στόχο ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο Ρέντη υποδεχόμενος την Ρωσική Σουργκούτ.

Το πρώτο παιχνίδι στην παγωμένη Σιβηρία “ζέστανε” τον Ολυμπιακό καθώς η ήττα με 3-2 του άφησε ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης για τον επαναληπτικό του Ρέντη.

Χωρίς προβλήματα και με πολύ καλή ψυχολογία οι “ερυθρόλευκοι” ποντάρουν στην έδρα και τις δυνάμεις τους προκειμένου να πάρουν τη νίκη με το 3-0 ή 3-1 και να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην 4άδα του Συνομοσπονδίας συνεχίζοντας την φετινή τους ευρωπαϊκή πορεία.

Ο κόσμος αναμένεται να αποτελέσει τον….8ο παίκτη της ομάδας και να γεμίσει το γήπεδο δίνοντας την ώθηση για την πρόκριση.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα της ομάδα στο πρώτο παιχνίδι είναι αισιόδοξος πως μπορεί να έρθει η νίκη.

Ο Ντίμα Φιλίποφ μετά το πολύ καλό πρώτο παιχνίδι στις δηλώσεις του υπογράμμισε « Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας και έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Να είστε σίγουροι ότι σαν Ολυμπιακός θα δώσουμε ο καθένας από εμάς το 101% για να περάσουμε και περιμένουμε από εσάς να δώσετε το ίδιο! Θέλουμε την στήριξη σας και να γεμίσουμε το Ρέντη! Να πάρουμε μαζί αυτή την πρόκριση γιατί το αξίζουμε! Όσον αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι και εμείς και ο αντίπαλός μου ξέρουμε τα δυνατά σημεία αλλά και τα αδύναμα και εκεί θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Κόνραντ Γκούζντα ο οποίος συμπλήρωσε «Είμαστε έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός τόσο σημαντικού αγώνα. Η εμφάνισή που πραγματοποιήσαμε στη Ρωσία μας επιτρέπει να έχουμε προσδοκίες για πρόκριση στους «4» της διοργάνωσης. Περιμένουμε τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών γιατί η παρουσία του στο Ρέντη μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα».