BETOSFAIRA

Μένουμε… Ελλάδα

Μένουμε… Ελλάδα

Άρωμα Ελλάδας έχουν οι σημερινές μας επιλογές καθώς επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε Α1 ανδρών-γυναικών που βλέπουμε καλές ευκαιρίες για να ξαναπάμε ταμείο, όπως κάναμε και τις προηγούμενες ημέρες… Μένουμε Ελλάδα και… κερδίζουμε.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εδώ θα στηρίξουμε το συγκρότημα του Κώστα Αρσενιάδη που περιμένουμε σήμερα να σημειώσει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Το 2,15 στον άσσο είναι εξαιρετικό και οι γηπεδούχοι που θα έχουν στην σύνθεση τους κατά πάσα πιθανότητα και τον Χριστοφιδέλη είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Η πρόσφατη παράδοση Ζηρίνειο γράφει 4-0 υπέρ της Κηφισιάς!

ΛΑΜΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και οι φιλοξενούμενοι περιμένω να έχουν ένα εύκολο απόγευμα και να κατακτήσουν το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα. Στον συγκεκριμένο αγώνα η επιλογή μας θα είναι το -1,5 σετ.

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ

Η επιλογή μας και εδώ θα είναι το χάντικαπ -1,5 σετ υπέρ της Θήρας. Αν η Θήρα δεν πάρει αύριο καθαρή νίκη και χάσει βαθμό στον Εύοσμο θα είναι μεγάλη έκπληξη με βάση τα ρόστερ των δύο ομάδων και τους στόχους που έχουν αντίστοιχα. Η σοβαρή Θήρα δεν θα συναντήσει μεγάλες δυσκολίες και θα περάσει με το τρίποντο από τον Εύοσμο.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ- ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Και εδώ η επιλογή μας θα είναι το -1,5 σετ υπέρ του Μαρκόπουλου. Θεωρώ το Μαρκόπουλο ανώτερο και περιμένω να έχει ένα εύκολο απόγευμα. Στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές το Μαρκόπουλο έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έχασε στις λεπτομέρειες τα παιχνίδια από ΑΕΚ και Άρη αντίστοιχα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ                                            1 (2.1.5)

ΛΑΜΙΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ               2 με -1.5 σετ (1.80)

ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ – ΑΟ ΘΗΡΑΣ                                             2 με -1.5 (1.40)

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ  1 με -1.5 σετ (1.60)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.