ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Μίνι βόλεϊ απο τον Ηρακλή Χαλκίδας

Μίνι βόλεϊ απο τον Ηρακλή Χαλκίδας

Το 3ο τουρνουά μίνι βόλεϊ πραγματοποίησε ο Ηρακλής Χαλκίδας στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο
Κανήθου «Τάσος Καμπούρης». Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότερα από 100 κορίτσια και αγόρια ηλικίας 6-13 ετών από τις ακαδημίες του Ηρακλή Χαλκίδας τα οποία γέμισαν και τις 2 ημέρες το ειδικά διαμορφωμένο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου και έπαιξαν βόλεϊ (3Χ3).

Φιλική συμμετοχή στο τουρνουά είχε και η ομάδα του ΑΣ Ιτέας.Ο τεχνικός διευθυντής και προπονητής του Ηρακλής Γιάννης Καρκαλής, στο τέλος του τουρνουά μίλησε στους γονείς και τους μικρούς πρωταγωνιστές που πήραν μερος στο διήμερο τουρνουά μίνι βόλεϊ, αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της διοργάνωσης και ιδιαίτερα στην αθλητική και κοινωνική διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών δια μέσου των αγώνων.

Τέλος ευχαρίστησε τους συνεργάτες και προπονητές της ομάδας του Ηρακλή, Σπύρο Γκολίτση, Τάσο Σαλεμή, Μάκη Κολτσιάκη και Αργύρη Αντιφάκο για την άριστη διοργάνωση του τουρνουά αλλά και για το σπουδαίο έργο που επιτελούν στις ακαδημίες του  συλλόγου.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για το 4ο τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για την Άνοιξη του 2016 σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από τον Αθλητικό Σύλλογο.