ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Το ντέρμπι στη Νέα Βύσσα

Το ντέρμπι στη Νέα Βύσσα

Η εκδίκηση λένε είναι ένα πιάτο που τρώγετε κρύο και ο ΑΟ Νέας Βύσσας Ορεστιάδας φρόντισε να…. κεράσει πίκρα στον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας και με το 1-3 στο «Νίκος Σαμαράς» να πανηγυρίσει το τρίποντο στο ντέρμπι πρεμιέρας του Δ ομίλου της Β Εθνικής γυναικών.

Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδό τους στην Α2 ήταν ντέρμπι δικαιολογώντας τον τίτλο του στο ακέραιο και κυρίως στα πρώτα του σετ.

Οι «πράσινες» του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας έχοντας στην σύνθεσή τους την Μαρία Καρδαμανίδου- που επέστρεψε στην ενεργό δράση για να ενισχύσει την ομάδα της αδερφής της-πάλεψαν το παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το ζητούμενο αποτέλεσμα.

Η Νέα Βύσσα καλύτερη στις λεπτομέρειες φρόντισε με το 25-27 να αποκτήσει το προβάδισμα, ωστόσο ο ΑΟΟ με το ίδιο αποτέλεσμα έφερε το ντέρμπι στο 1-1…

Ωστόσο η συνέχεια ήταν για τις «κυανοκίτρινες» του Γιώργου Σταυρόπουλου οι οποίες με λιγότερα λάθη και περισσότερο πάθος στις κρίσιμες μπάλες με το 17-25 και 22-25 έφθασαν στο 1-3 και πανηγύρισαν το πολύτιμο εκτός έδρας τρίποντο.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η παρουσία 400 και πλέον φιλάθλων στο γήπεδο που για πρώτη φορά είδαν δύο ομάδες της περιοχής τους να έχουν πρωταγωνιστικές βλέψεις και στόχους για άνοδο στην Α2.