ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ο Άγιος Στέφανος ευχαριστεί τους… καλούς γείτονες!

Ο Άγιος Στέφανος ευχαριστεί τους… καλούς γείτονες!

Σε μία εποχή όπου οι περισσότεροι, κατά το γνωστό ανέκδοτο, εύχονται τα… χειρότερα για την “κατσίκα” του γείτονα, ο σύλλογος των βορείων προαστίων ευχαριστεί τέσσερις ομάδες, που σε μια δύσκολη περίοδο, απέδειξαν έμπρακτα ότι το “Ευ Αγωνίζεσθαι”, το ήθος και η αλληλεγγύη αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία της φιλοσοφίας του αγαπημένου μας αθλήματος.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης  υπογράφουν ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Χριστοδούλου και η Γεν. Γραμματέας Μαρία Πετροπούλου και έχει ως εξής:

“Με την παρούσα επιστολή το Δ.Σ. οι προπονητές και οι αθλήτριες Α.Ο Αγίου Στεφάνου επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τα σωματεία που μας φιλοξένησαν στα γήπεδα τους κατά το διάστημα που ήταν υπό κατασκευή το δάπεδο παρκέ του γηπέδου μας.
Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, διαπιστώσαμε πως μοιράζονται κι άλλοι με εμάς την αγάπη για τις αξίες του αθλητικού ιδεώδους, της ευγενούς άμιλλας, της συνεργασίας και του ευ αγωνίζεσθαι του αθλητισμού.

Θερμά ευχαριστήρια στους συλλόγους
Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε ΑΜΑΖΟΝΕΣ
Α.Σ.Ο.Χ. ΦΟΙΒΟΣ
Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Α.Σ. ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

Νιώθουμε ότι μεταξύ των σωματείων μας έχουν αναπτυχθεί ισχυροί δεσμοί φιλίας και δηλώνουμε έτοιμοι να προσφέρουμε και εμείς με τη σειρά μας την αρωγή και τη στήριξή μας, όταν χρειαστεί”.