ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι «αμαζόνες» του City στην Α2 (foto)

Οι «αμαζόνες» του City στην Α2 (foto)

Την άνοδό του στην Α2 των γυναικών πανηγύρισε στην Γλυφάδα το Αιγάλεω καθώς με το 3-0 επί της Ευρυάλης κατέκτησε την πρώτη θέση στα Play-off και επιστρέφει στην κατηγορία έπειτα από 12 χρόνια…

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η χρονιά για τις «κυανόλευκες» του City. Οι «αμαζόνες» της Αγγελικής Aντωνιάδου ήθελαν την άνοδο και την εξασφάλισαν απέναντι στην Ευρυάλη.

Το ντέρμπι κορυφής του Ομίλου είχε έναν μόνο πρωταγωνιστή και ήταν το Αιγάλεω. Οι «κυανόλευκες» παίζοντας με πάθος κατάφεραν να επιβάλουν απόλυτα το παιχνίδι τους απέναντι στις γηπεδούχες κι έφθασαν εύκολα και γρήγορα στο 3-0 που τις χάρισε την άνοδο στην Α2.

Χαρακτηριστικό τις μεγάλης διαφοράς επιπέδου που είχε το Αιγάλεω με την Ευρυάλη ήταν όταν στο δεύτερο σετ βρέθηκε να χάνει με 9-5, ωστόσο κάπου εκεί έτρεξε ένα σερί 9-0 έκανε το 9-14 και στο τέλος με το 21-25 έκανε το 0-2.

Το τρίτο σετ; Απλά διαδικαστικού χαρακτήρα αφού το inter-city πάτησε γκάζι και με το 25-8 εκτροχιάστηκε για τα καλά, έκανε το 3-0 απέναντι στις «πράσινες» και επέστρεψε στην Α2 έπειτα από 12 χρόνια…

Η ώρα της απονομής για το City μοναδική. Με το κύπελλο στα χέρια και υπό τους ήχους των συνθημάτων από τους φιλάθλους τους οι αθλήτριες του Αιγάλεω πανηγύρισαν την επιτυχία τους και γνώρισαν την αποθέωση.

FOTO -REPORT 

AIGALEO-5 AIGALEO-6 AIGALEO-7 AIGALEO-4 AIGALEO-3 AIGALEO-2 AIGALEO-1