BETOSFAIRA

Όλα δείχνουν Tannourine

Όλα δείχνουν Tannourine

Στο Λίβανο και το ντέρμπι μεταξύ Tannourine – Anwar βλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία για να ποντάρουμε και να περιμένουμε ένα καλό κέρδος….

Tannourine – Anwar

Αγώνας για το πρωτάθλημα βόλεϊ στον Λίβανο. Τεράστιο λάθος έχουμε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και οι αποδόσεις είναι εκτός τόπου και χρόνου…. Οι σωστές αποδόσεις είναι 1,66-2,10.

Οι γηπεδούχοι σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο και όλα είναι υπέρ τους!!! Ας τα πάρουμε με την σειρά,η Ανγουαρ έπαιξε στο πρωτάθλημα αραβικών συλλόγων που έγινε στην Τυνησία και επέστρεψε μόλις χθες τ πρωί στον Λίβανο. Στο πρωτάθλημα αραβικών συλλόγων η ομάδα πάτωσε, έπαιξε πολύ χάλια και το κλίμα είναι κακό στην ομάδα.

Στην Τυνησία έκατσαν 10 μέρες και έπαιξαν 6 παιχνίδια. Στον σημερινό αγώνα θα πάνε στην ουσία χωρίς καμιά προπόνηση… Πριν 2 εβδομάδες έπαιξαν ξανά οι 2 ομάδες στην έδρα της Ανγουαρ και η Ταννουρινε κέρδισε 2-3 σετ.

Σήμερα ξεκινάει ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα και γι αυτό το λόγο η Ταννουρινε είχε πάει στην Σερβία και έκανε ειδική προετοιμασία για να είναι έτοιμη για το δεύτερο γύρο. Επίσης ο ομάδα ενισχύθηκε με έναν ακραίο που θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με την Ανγουαρ.

Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα θα συμφωνήσω με τους φίλους μου από τον Λίβανο και θα στηρίξω πολύ δυνατά τον άσσο της Ταννουρινε!!!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Tannourine – Anwar 1 (3.25)

BETOSFAIRA
25/11/2018

Ευκαιρία στην Σλοβενία

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης... Κυριακή και η ευκαιρία για στοιχηματισμο ερχεται από την Σλοβενία και τις γυναίκες... Πάμε να δούμε τα δεδομένα... 
BETOSFAIRA
09/11/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα στους φίλους της στήλης. Παρασκευή σήμερα και επιλέξαμε 4 δυνατές επιλογές που τις πιστεύουμε και νομίζουμε πως θα μας οδηγήσουν στο ταμείο. Εσθονία...
BETOSFAIRA
28/10/2018

Τετράδα από το αγαπημένο Βέλγιο

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Αρκετά παιχνίδια σήμερα έχει το μενού στο βόλεϊ αλλά ξεχωρίσαμε 4 καυτά φαβορί από το πρωτάθλημα των γυναικών στο Βέλγιο.
BETOSFAIRA
14/10/2018

Δυνατές επιλογές

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους της στήλης. Ξεχωρίσαμε δύο δυνατές επιλογές σήμερα και πάμε να δούμε τα παιχνίδια αναλυτικά.