ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Στόχος η άνοδος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Στόχος η άνοδος

Η χρονιά για τους άνδρες του Πανιωνίου ξεκίνησε από την… πλατεία της Νέας Σμύρνης. Εκεί όπου έγινε η παρουσίαση του τμήματος και της νέας φανέλας μαζί με την γυναικεία.

Η πορεία ανόδου και επιστροφής των «κυανέρυθρων» στην Α2 ξεκίνησε έχοντας αφετηρία την πλατεία… Εκεί όπου ζει και αναπνέει όλη η «κυανέρυθρη» οικογένεια και εκεί που χτυπά έντονα η καρδιά του «Ιστορικού».

Παίκτες, τεχνική ηγεσία αλλά και παράγοντες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε μια πιο χαλαρή συνάντηση, λίγο πριν μπούνε στο γήπεδο και αρχίσουν το έργο της ανόδου.

Ο Αργύρης Ψάρρας τα τελευταία 3 χρόνια βρίσκεται σταθερά στον πάγκο του Πανιωνίου και στην εκδήλωση της ομάδας έδειξε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και τους στόχους των «κυανέρυθρων».

Αναφερόμενος για το στοίχημα της νέας χρονιάς που ξεκινά ο τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε «Το σημαντικότερο που πετύχαμε την φετινή χρονιά είναι να έχουμε χαμηλό μ.ο. ηλικίας. Έχουμε στην ομάδα μικρά παιδιά έχουμε καθημερινές προπονήσεις με 10-15 άτομα. Παιδιά που έχουν όρεξη, που αγαπάνε αυτό που κάνουνε, ερασιτεχνικά που αγαπάνε την ομάδα και οι μισοί προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας. Ούτε στην Α2 βλέπεις αυτό το πράγμα. Δουλεύουμε καλά, υπάρχει οργάνωση. Έτσι έχοντας πετύχει τον πρώτο μας στόχο προχωράμε στον δεύτερο… Στόχος όλο αυτό που έχουμε είναι να μετουσιωθεί σε αγωνιστικό όφελος και να έχουμε καλά αποτελέσματα και να κερδίζουμε. Δεν σας κρύβω πως έχουμε βλέψεις  να ανέβουμε κατηγορία. Είναι ξεκάθαρο αυτό».

Απαντώντας πως πολλοί δίνουν τον τίτλο του φαβορί στους «κυανέρυθρους» ο Αργύρης Ψάρρας απάντησε «Δεχόμαστε τον τίτλο του φαβορί. Δεν κρυβόμαστε. Μακάρι να πάνε όλα καλά και τον Απρίλιο- Μάϊο να επιβεβαιωθούμε».