ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Παίδες: Πρωταθλήτης στο τάι μπρέικ ο Πήγασος!

Παίδες: Πρωταθλήτης στο τάι μπρέικ ο Πήγασος!

Ο Πήγασος Πολίχνης αν και χρειάστηκε να παίξει το τρίτο τάι μπρέικ σε ισάριθμα παιχνίδια, έκανε το 3χ3 και επικρατώντας του Ολυμπιακού (3-2), αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στους παίδες, ενώ τον Μάρτιο είχε κατακτήσει και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων.

Στην τελευταία ημέρα του Final 4 που φιλοξενήθηκε στην Αιδηψό, Πήγασος και Ολυμπιακός, οι μοναδικές αήττητες ομάδες του τουρνουά, μονομάχησαν στον ‘τελικό’ της διοργάνωσης. Αρχικά ο Πήγασος προηγήθηκε δύο φορές, αλλά ο Ολυμπιακός ισοφάρισε και πέρασε μπροστά με 7-2 στο τάι μπρέικ. Η ομάδα της Πολίχνης κάλυψε γρήγορα τη διαφορά (10-9) και ξέφυγε με 13-10 και 15-11 που ηταν το τελικό σκορ του πέμπτου σετ που έκρινε το φετινό τίτλο.

“Προτιμήσαμε το δύσκολο δρόμο, αλλά το γεγονός ότι κερδίσαμε σε τρεις ημέρες τρία τάι μπρέικ δείχνει τη δύναμη και τον χαρακτήρα των παιδιών. Στα δύο πρώτα παιχνίδια προηγηθήκαμε 2-0, αλλά το σκορ έγινε 2-2 και στο τάι μπρέικ επικρατήσαμε εύκολα. Σήμερα όμως βρεθήκαμε να χάνουμε στο 5ο σετ με 7-2 κι εκεί πάλι τα παιδιά έδειξαν ότι το θέλανε πάρα πολύ”, δήλωσε ο τεχνικός του Πήγασου, Δημήτρης γεωργιάδης και συμπλήρωσε:

“Η κατάκτηση των Πανελληνίων πρωταθλημάτων σε Παίδες και έφηβους είναι η καλύτερη επιβράβευση για το σύλλογο και την προσπάθεια που κάνει στα αναπτυξιακά τμήματα. Στον Πήγασο γίνεται μια δουλειά οργανωμένη κι είμαι σίγουρος ότι αυτό θα συνεχιστεί προσφέροντας στο ελληνικό βόλεϊ πολλά ικανά παιδιά”.

Πήγασος Πολίχνης – Ολυμπιακός 3-2 (25-20, 22-25,25-23,19-25, 15-11)

Πήγασος (Γεωργιάδης): Μιχαλίτσος, Μακρογιάννης, Κουτουνίδης, Καπετανίδης, Παραφέστας Γ., Δημητρακούδης, Τζιάβρας -λ / Παραφέστας Η. -λ, Παυλίδης Π., Παυλίδης Β., Μητσαράκης, Παππάς, Σακκάς, Χατζηγιάννογλου.
Ολυμπιακός (Καμπερίδης) Μελιγκιώτης, Στράτος, Μπαρμπούνης, Μαγγανάς, Θεοδώρου, Μπεζάνι, Συναδινός -λ / Μαζωνάκης, Μελιάδης, Ζωγραφάκης