ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πένθος στην Ορεστιάδα

Πένθος στην Ορεστιάδα

Σε πένθος βυθίστικε η Ορεστιάδα αλλα και το ελληνικό βολεί καθώς ο “χαμός” του πρώην προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας, Βασίλη Γκιζάνη, σε ηλικία μόλις 46 ετων, προκάλεσε θλίψη και οδύνη σε ολόκληρο τον βολεϊκό κόσμο.

Έπειτά από άνιση μάχη επί τέσσερις μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, ο Βασίλης Γκιζάνης “έφυγε” απο την ζωή.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε το Σάββατο οδήγησαν τον Βασίλη στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου και αποφασίστηκε εσπευσμένα η μεταφορά του στην Αλεξανδρούπολη. Εκει υπεβλήθη σε σοβαρή επέμβαση στη Νευροχειρουργική Κλινική, ωστόσο η κατάσταση του ήταν δύσκολη και δυστυχώς απο το πρωί της Τετάρτης μη αναστρέψιμη.

Η οικογένεια του Γκιζάνη προχώρησε στη δωρεά των οργάνων του, προκειμένου να δώσουν ζωή σε όσους περισσότερους συνανθρώπους μας μπορούσαν.

Η συνατκτική ομάδα του volleyplanet.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Βασίλη για τον τόσο άδικο και γρήγορο χαμό του. Καλό Παράδεισο…

Η ανακοίνωση του ΑΟ Ορεστιάδας

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει : “Σύσσωμη η οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας εκφράζει την θλίψη της για τον χαμό του πρώην προέδρου και ενός ανθρώπου που ζούσε και ανέπνεε για τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας, του Βασίλη Γκιζάνη.

Ένας άνθρωπος που ανέλαβε την ομάδα σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και μέσα από σκληρή δουλειά έβαλε τον ιστορικό Α.Ο.Ο. στο δρόμο των επιτυχιών πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Volleyleague το 2014.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το παν για να του δώσουμε πολλές χαρές στο μέλλον για την μεγάλη του αγάπη, τον Αθλητικό Όμιλο Ορεστιάδας”.