ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πορεία επιστροφής για Νίκη

Πορεία επιστροφής για Νίκη

Η Νίκη Αλεξανδρούπολης από την αρχή του πρωταθλήματος προβάλλει ως το φαβορί για την κατάκτηση του περιφερειακού πρωταθλήματος Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης (για άλλους … Β΄Εθνική) και επομένως για την γρήγορο επάνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία.

Από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τα κορίτσια του Ιπποκράτη Δήμητσα έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Πρώτο θύμα η ομάδα της Θύελλας Φερών.

Η Νίκη είχε εύκολο έργο και το παιχνίδι δεν σηκώνει κριτική αφού δεν υπήρξε η παραμικρή κόντρα κατά τη διάρκειά του. Μάλιστα , ο προπονητής της είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και να μοιράσει το παιχνίδι σε όλες τις αθλήτριες του, ώστε να τις έχει και σε ετοιμότητα, ενόψει του επόμενου σημαντικού αγώνα στη Βύσσα κόντρα στην τοπική, φιλόδοξη ομάδα. Η Θύελλα Φερών που διαθέτει νεαρές κατά κύριο λόγος αθλήτριες προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το ρυθμό του παιχνιδιού των γηπεδούχων.

Για την ιστορία τα σετ του αγώνα 25-13,25-11,25-7

Τι δήλωσαν οι δυο προπονητές

Ιπποκράτης Δημητσας: «Ήταν ένα αποτέλεσμα ευχάριστο για εμάς. 3-0 μέσα στην έδρα μας. Παίξαμε σοβαρά στην πρεμιέρα μας. Όπως και να έχει μία πρεμιέρα μπορεί να επιφυλάσσει εκπλήξεις, ιδιαίτερα στο άγχος που έχουν οι παίκτριες, αλλά αντιδράσαμε σωστά.

Είχαμε όρεξη και τελικά πήραμε το αποτέλεσμα που έπρεπε να πάρουμε , με 3-0. Συνεχίζουμε τώρα την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε μέσα στη Βύσσα εκτός έδρας. Προπονούμαστε και πιστεύω να κυλίσει ευχάριστα κ αυτό το παιχνίδι».

Σταύρος Καβαρατζής: « Ξεκίνησε σήμερα η κατηγορία της Περιφέρειάς μας, όσον αφορά τις γυναίκες. Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα με την ομάδα της Νίκης, ένα ιστορικό σωματείο της πόλης και της περιοχής, η οποία έδειξε ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει ξανά την άνοδό της στην κατηγορία της Α2. Ήταν ένα ματς , όπως το περιμέναμε, θέλαμε να μπούμε λίγο πιο έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Νίκη.

Στο θέμα του χειρισμού της μπάλας, στο σέρβις κ στο μπλοκ δεν τα πήγαμε όσο καλά θα θέλαμε. Πράγμα που κατάφερε η Νίκη φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα της και παίρνοντας το ματς με χαρακτηριστική ευκολία και άνεση. Εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε να πάρουμε από το παιχνίδι και συνεχίζουμε στον επόμενο αγώνα. Έχουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από νέα παιδιά και έχουμε βάλει ένα στόχο… σε δυο χρόνια να είμαστε σε αυτή την ομάδα και να πρωταγωνιστούμε στην μεγάλη κατηγορία».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ

www.anti-typos.blogspot.gr