ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρεμιέρα στο F4 νεανίδων στον Παλαμά

Πρεμιέρα στο F4 νεανίδων στον Παλαμά

Σέρβις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα φαιναλ φορ νεανίδων στον Παλαμά Καρδίτσας έχουμε το διήμερο 12-13/3. Στους σημερινούς ημιτελικούς θα αγωνιστούν: 16:30, ΕΑ Λάρισας – ΑΟ Αιγάλεω 19:00, ΑΟ Μαρκοπούλου – ΑΣ Ελπίς και την Κυριακή 14.30 ο μικρός τελικός και στις 18.00 ο μεγάλος τελικός.

Οι τέσσερις προπονητές των φιναλίστ της διοργάνωσης μίλησαν για τους αυριανούς αγώνες, ευχήθηκαν να νικήσει ο καλύτερος και κυρίως να μην υπάρξουν τραυματισμοί στις μελλοντικές αθλήτριες του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ.

Χρυσομαλλίδης: (Ελπιδα) «Δείχνουμε συνέπεια ως σύλλογος στα αναπτυξιακά»
Ο προπονητής της Ελπίδα Αμπελοκήπων Γεώργιος Χρυσομαλλίδης είπε: Τρίτο συνεχόμενο πέρασμα για μας, τρίτη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχουμε στο φάιναλ-4 Νεανίδων και αυτό δείχνει από μόνο του την συνέπεια του συλλόγου στα αναπτυξιακά τμήματα. Θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που με πολύ κόπο έφτασαν εδώ, με πολλά προβλήματα και με αθλήτριες με πολλές υποχρεώσεις. Εύχομαι καλή επιτυχία, θα δούμε συναρπαστικά παιχνίδια. Άλλωστε σε αυτή την διοργάνωση βλέπουμε τις μελλοντικές αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών. Ας νικήσει ο καλύτερος και να πάρει ο καθένας αυτό που του αξίζει».

Παπαστεργίου: (ΕΑΛ) «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»
Η ομάδα της ΕΑ Λαρίσης πραγματοποιούσε την προπονησή της κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, με τον βοηθό του κ.Πνάκα, κ. Παπαστεργίου να παίρνει την θέση του στο πλατό: «Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον Δήματρχο Παλαμά κ. Σακελλαρίου και την περιφέρεια. Είναι από τους δήμους που δείχνουν έμπρακτα ότι αγαπούν τον αθλητισμό και ιδιαίτερα το βόλεϊ. Είμαι σίγουρος ότι η διοργάνωση θα έχει επιτυχία. Όσον αφορά την ομάδα μας, είναι παραδοσιακή δύναμη στο χώρο του βόλεϊ, φτάνοντας και φέτος στην τελική φάση. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Καλαρά: ( Μαρκόπουλο) «Θέλουμε να χτίσουμε για το μέλλον»
Η προπονήτρια του Μαρκόπουλου κ. Μαρία Καλαρά είπε: «Για 2η φορά τα τελευταία 3 χρόνια το Μαρκόπουλο συμμετέχει στο φάιναλ-4. Υπάρχει μια συνέχεια για αυτά τα παιδιά που στελεχώνουν και την γυναικεία ομάδα. Θα συμφωνήσω πως υπάρχει πολύ πίεση στα παιδιά που προσπαθούν να συνδυάσουν μαθήματα και πρωταθλητισμό. Ήταν δύσκολη χρονιά με τραυματισμούς και ευχόμαστε στο τελείωμα αυτού του όμορφου γεγονότος να μας βρει όλους κερδισμένους. Δεν ερχόμαστε σαν φαβορί, έχουμε την μικρότερη ηλικιακά ομάδα και θέλουμε να χτίσουμε για το μέλλον».

Αντωνιάδη: (Αιγαλεω) «Ναι στον αθλητισμό, όχι στη βία»
Η κ. Αγγελική – Ελένη Αντωνιάδη τεχνικός του Αιγάλεω δήλωσε: «Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω τον Δήμο Παλαμά. Εμείς ήμασταν και πέρυσι εδώ στο Πανελλήνιο Κορασίδων και φύγαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήρθαμε εδώ, είμαστε η πιο άπειρη ομάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες αλλά είμαστε προετοιμασμένες. Οι περισσότερες αθλήτριες αγωνίζονται και στην γυναικεία ομάδα και είμαστε ικανοποιημένες από την φετινή προσπάθεια. Να δώσω συγχαρητήρια και στις υπόλοιπες τρεις ομάδες που πάλεψαν εξίσου σκληρά για να βρεθούν εδώ. Ας κερδίσει ο καλύτερος, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς βία στα γήπεδα. Ναι στον αθλητισμό, όχι στη βία».