ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

«Πριγκίπισσες» Κυκλάδων τα κορίτσια του ΑΣΕ Νεωρίου (fot)

«Πριγκίπισσες» Κυκλάδων τα κορίτσια του ΑΣΕ Νεωρίου (fot)

Συριανά χεράκια σήκωσαν τον φετινό τίτλο του πρωταθλήματος νεανίδων Κυκλάδων, με τα κορίτσια του τεχνικού Χρήστου Σκρέτα να παίρνουν στον τελικό της Ερμούπολης τα σκήπτρα από τον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Στην αίθουσα “Γιάννης Γουλανδρής” του κλειστού Γυμναστηρίου της Ερμούπολης, περίπου ένα χρόνο μετά την περσινή στέψη των νεαρών αθλητριών των Ρούσου-Φραγκίσκου με το 3-0 (25-12, 25-20, 25-14) επί των Συριανών, η ομάδα της “Αρχόντισσας των Κυκλάδων”, επιβεβαίωσε και μέσα στο γήπεδο τον… τίτλο της!

ase neorio 3

Έτσι με τη νίκη του 3-0 (25-22, 25-16, 25-21) ο ΑΣΕ Νεωρίου, που όπως και η ομάδα της Νάξου χειροκροτήθηκε από τους θεατές, πήρε μαζί με την κούπα και μία άτυπη ρεβάνς από την φιναλίστ ομάδα του Γιάννη Φραγκίσκου, που όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας www.sportcyclades24.gr, χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο την επιτυχία των Συριανών “, “η αποστολή της Νάξου, λόγω καθυστέρησης του πλοίου, έφτασε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και αυτό ίσως να επηρέασε την απόδοση τω αθλητριών”.

ase neorio_neanides 2

ΑΣΕ Νεωρίου (Σκρέτας): Παχή, Κοκμοτού Β, Σκουλάτου, Ρούτσι, Βαρσαμή, Λυγνού, Καραβανά, Πρίντεζη, Τζέκα, Κοκμοτού Ν, Μπουντούρη.

Πανναξιακός ΑΟΝ (Φραγκίσκος): Σφακιανάκη, Μαυρομάτη, Κατσάνη, Λιανού, Σταυροπούλου, Κουφοπούλου, Βιτζηλαίου, Κυριακού, Φρατζέσκου, Κατερίνη, Γεροντή, Βόμβα, Αναγνώστου.

Φωτό: Αντώνης Σολάρης/Photo Solaris