ΕΝΩΣΕΙΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Πρόκριση για Ευριπίδη, Ηλιούπολη

Πρόκριση για Ευριπίδη, Ηλιούπολη

Ευριπίδης και Ηλιούπολη εξασφάλισαν την πρόκρισή τους προς την 2η φάση του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ καθώς επικράτησαν επί Έσπερου και Πανιωνίου αντίστοιχα…

Στην Β φάση του Κυπέλλου της ΕΣΠΕΔΑ εξασφάλισαν ο Ευριπίδης και η Ηλιούπολη.

Ο Ευριπίδης έχοντας στην σύνθεσή του τον Κώστα Αγγελίδης με το νικηφόρο 3-0 φρόντισε να τσεκάρει το εισιτήριο της πρόκρισής του, αφού ο Έσπερος Καλλιθέας δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην αγωνιστική ανωτερότητα των παικτών του Ανέστη Μαλτίδη.

Ευριπίδης (Μαλτίδης) : Ταραμπίκος, Σωτηράκης, Μαρκόπουλος Η, Σερέτης, Νάννος, Αγγελίδης, Κόνταρης (λ), Κόρλος, Μητσάκης, Κυλούδης.

Από εκεί και έπειτα την έκπληξη πραγματοποίησε η Ηλιούπολη η οποία επικράτησε με 3-1 του φιλόδοξου Πανιώνιου του Αργύρη Ψάρρα.

Η Ηλιούπολη με το 25-22 και 25-23 προηγήθηκε με 2-0, ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει μειώνοντας σε 2-1 με το 17-25. Στο τέταρτο σετ  έγινε μάχη ωστόσο η Ηλιούπολη κατάφερε να επικρατήσει και με το 30-28 να πάρει την μεγάλη πρόκριση.

Ηλιούπολη: Αργυρακάκης, Μαγάγιος, Παγουλάτος, Ανέστης, Μπικιώρης, Χατζηγρηγορίου, Κωνστάντιος
Πανιώνιος (Ψάρρας):Καρακίτσιος, Κλειδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Κοτίδης, Τοζίδης, Καντιώτης, Κωνσταντόπουλος-λ, Κυριακόπουλος.

Πλέον στην επόμενη φάση Ευριπίδης και Ηλιούπολη θα αναμετρηθούν μεταξύ τους με στόχο την πρόκριση προς τα ημιτελικά του θεσμού.

Τα ζευγάρια στην Β Φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΑΔΑ

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ – ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΚΑΔΗΜΟΣ – ΕΥΡΙΑΛΗ

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – ΑΡΜΕΝΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ